Nelli és Zoltán tizenhárom éve vannak együtt, és mégis az a benyomásom, hogy olyanok, mint a friss szerelmesek, akik rajonganak egymásért, mégis szívesen ugratják a másikat. Holott van mögöttük bőven nehézség, hiszen nyolc és fél évig éltek New Yorkban, ami elég sok próba elé állította őket, ahogy Zoli fogalmaz, „New York egy csatatér, egy ketrec a ketrecharcosok számára”.

Bár saját bevallásuk szerint nem tudják, mi a hosszú házasság titka, abban biztosak, hogy a humor sok mindenen átsegíti őket,

még akkor is, amikor éppen könyékig matatnak a dugulás okozta trutyiban. És ezt most nem képletesen írom. Zoltán hobbija az extrém humor, bármivel képes viccelni, folyamatosan feszegeti a határokat, és az sem ritka, hogy feleségét alvás vagy éppen sírás közben fényképezi le. Ki is emeli, hogy szerinte mi a közös a fotózásban és a humorérzékben.

Szóba került a maximalizmusuk, a gyereknevelés – az is, hogy volt-e Zoltán függőségének köze ahhoz, hogy mikor vállalnak gyereket –, és az eltérő vérmérsékletük is.

Meséltek arról, hogy számukra mit jelent a siker, és meglepő módon, az elért eredményeik ellenére tulajdonképpen egyikőjük sem tekinti magát sikeresnek. De hogy lehet ez? Hallgassátok meg a Közös hang legújabb epizódját, érdemes.

Krajnyik Cintia

A Közös hang további epizódjait itt találod: