Igazi és hamis gyöngyök – Valódi, vegán és kávékaviáros receptek
Tudtad, hogy amit te kaviárként ettél eddig, az nagy valószínűséggel nem is igazi halikra?
Tudtad, hogy amit te kaviárként ettél eddig, az nagy valószínűséggel nem is igazi halikra?
Ha szeretitek a palacsintát, de nincs kedvetek nekiveselkedni ebben a nagy forróságban, akkor Fiala Borcsa mutat két végtelenül egyszerű, de ínycsiklandó megoldást:
Szakértő segítségével jártunk utána a tökéletes jegeskávé titkának – így nemcsak a nyárból, de a frissítő receptekből is könnyűszerrel kihozhatjuk a maximumot.
Aki igazán bátor, az a harmadik receptet is kipróbálja, amiben hús ugyan nincs, de kakaó és zöldség igen. Nem viccelünk.
Te melyik csapatot erősíted, azokét, akik grammra pontosan ragaszkodnak mindenhez egy adott receptben, vagy azokét, akik ki sem nyitják a szakácskönyvet, csak mennek a saját fejük után, lesz, ami lesz alapon?
Fiala Borcsával életében először megesett a szégyen: kénytelen volt beismerni a vendéglátójának, hogy egyszerűen nem tud többet enni. Pedig akkor még csak fél napja tartózkodott Székelyföldön…
Amilyen finom az avokádó, olyan hatalmas az ökológiai lábnyoma. Szerencsére sok más zöldség-gyümölcs áll rendelkezésünkre, hogy ízletes hamis avokádókrémet csináljuk, amik egészségesek, de sokkal fenntarthatóbbak:
Fiala Borcsa állítja: igenis fontos, hogy amit megeszünk, az ne csak finom, de szép is legyen!