Dián Dóri: ilyen érzés először fine diningban enni, ha a „20 perc alatt összedobhatón” szocializálódtál
Dián Dóri életében először kipróbálta a fine diningot, ami ugyan jó élmény volt számára, de nem kapott rá az ízére. Elmeséli, miért:
Dián Dóri életében először kipróbálta a fine diningot, ami ugyan jó élmény volt számára, de nem kapott rá az ízére. Elmeséli, miért:
Szomorúságot egy falásra eltüntető gomba, meditatív főzés, és az univerzummal való egyesülés a táplálkozás által – Jeong Kwan szerzetesnő, Korea kulináris gyöngyszemének exkluzív kóstolójára ment el Fiala Borcsa, hogy mindent elmeséljen neked a buddhista templomi konyha művészetéről.
Főzd, aztán kóstold meg, megköszönni ráérsz később is!
Ma ünnepli 80. születésnapját Lajos Mari, aki generációknak „fogta a kezét” a konyhában szakácskönyvein keresztül. Fogadjátok szeretettel ezt az ízes-illatos beszélgetést hazánk legendás gasztronómiai szerzőjével:
Ti mit kezdtek az egy adagnyi maradékkal és a csoffadt zöldségekkel, gyümölcsökkel? Mert mi újrahasznosítjuk őket!
Ma van a bao napja, annak a kínai eredetű tésztabatyunak, amivel eredetileg egy katonai stratéga akarta az isteneket kiengesztelni. Egy biztos: baolakoma után tényleg képtelenség haragudni bárkire.
Amikor egy férfi bája a problémája.
Mit tudsz könnyebben elképzelni, egy zöldségtálat, amin van édes, savanyú, sós, krémes, csípős és umami íz is… vagy pár napot egyes-egyedül?