WMN KNYHA
WMN KNYHA

4 tuti, kipróbált jegeskávé recept a kánikula túléléséhez

WMN KNYHA – 2021.06.22. – DCS

Beütött a kánikula, ilyenkor néha a létezés is nehézséget okoz, szóval itt van négy különleges jegeskávé recept, ami nemcsak lehűt, de felpörgeti az agyadat is!

Tanyasi csirke boltból vagy piacról, avagy: néni vagy multi?

WMN KNYHA – 2021.06.19. – WMN

Vendégszerzőnk alapos vizsgálat alá vetett két tanyasi csirkét – egy boltit és egy piacit –, és utánajárt, melyiket éri meg inkább megvenni, korántsem csak anyagi szempontból.

Vasárnapi ebéd: amikor degeszre ehetjük magunkat az otthon ízeivel

WMN KNYHA – 2021.06.13. – SzAE

„Csigatészta, cérnametélt, eperlevél, grízgombóc, macesz… Nekem mindegy, bármelyikről is legyen szó, nagykanállal merem a tányéromba. Aprólékosan felvágom a kanalammal a puhára főtt répát, és – mint minden lelkében gyereknek megmaradt felnőtt –, a zellergumót és a karalábét meghagyom a nálam idősebbeknek. De a petrezselymet legalább megeszem, ennyire azért felnőttem már én is.” Szerzőnk végigvezet minket egy klasszikus vasárnapi ebéd menüsorán, némi extra hozzávalóval és anekdotával. Nálatok hogy zajlanak ezek az ebédek?

Csodafinom közel-keleti étel, ami politikai viharokat is kavart: ma van a falafel világnapja!

WMN KNYHA – 2021.06.12. – TÉZS

Autentikus falafelrecept egy igazi fanatikustól! Ti szeretitek ezt az ételt?

Hűsítő, gyümölcsös, és imádod. Mi az? – Négy szuper jegestea, egyik sem maradhat ki az idei nyaradból

WMN KNYHA – 2021.06.10. – DD

Dián Dóri nem érti, miért nem jutott még eszébe eddig jegesteát készíteni, de most bepótolt mindent. Alaposan. Négy szuper, extra gyümölcsös és frissítő jegestea receptet ajánl nektek a hirtelen beköszöntött kánikula örömére.

Lehet fagyit készíteni tíz perc alatt gép nélkül? Igen! – Mutatjuk, hogyan

WMN KNYHA – 2021.06.08. – TF

Egy évfordulót használunk apropónak, hogy megnyissuk a fagyi szezont (vééégre)! Tesztelt receptek házi fagylalt- és jégkrém készítéséhez, egyperces, ötperces, tízperces és kifejezetten magas minőségű fagyit eredményező ötletek!

Azonnal vedd ki a tejet a hűtőajtóból! – Fontos tanácsok minden fridzsidertulajdonosnak

WMN KNYHA – 2021.06.02. – TF

A cikk, ami után átpakoljátok az egész hűtőtöket, mert tuti, hogy nálatok sem ideális az elrendezés. Szó lesz még olvasztásról és melegítésről, a készételek eltarthatóságáról, és arról is, hogy miért óriási hiba a hűtőben tárolni a paradicsomot.

< 1 2 3 4 5 6 7 >