DTK egy alkalommal egyszerre több kérdést tett föl Básti Julinak, Janklovics Péter pedig viccesen rászólt emiatt, amire azzal vágott vissza, hogy „bizony, a vendégek összeválogatása sem tartozik az erősségei közé”. Pedig egyébként igen, Péter ugyanis éppen Juli miatt mondott igent, amit meg is értünk: a Kossuth-díjas színésznő brillírozott az esten, miközben az életről, az elmúlásról, az öregedésről és a hosszan tartó szerelemről beszélt kendőzetlen őszinteséggel és öniróniával. Szabó T. Anna a szakmai és családi élményei mellett arról is mesélt, hogy mi az, amit legszívesebben kitörölne az emlékezetéből – ennek kapcsán kérdeztük meg Belső Nórát, hogyan lehetséges megszabadulni egyes emlékeinktől. A tudományos álláspont szerint legfeljebb részlegesen, de emlékfoszlányok mindig maradnak, amik aztán például az álmainkban is visszatérhetnek.

A beszélgetésről készül videó teljes egészében látható a WMN YouTube-csatornáján. Nézzétek meg, és döntsétek el magatok, hogy mennyire sikerült jól a casting:

 

 

A Hello, WMN! rendezvénysorozat névadó támogatója a Volkswagen Magyarország, a színpad dizájn-felelőse a TorTer e-Design. Köszönjük nekik a támogatást!

Kiemelt kép: Csiszér Goti/WMN - Goti Photography