WMN Ünnp
WMN Ünnp
Advertisement

Már csak egy nap! Ti is vágjátok a centit az oktatási szünetek utolsó napjaiban?

WMN Ünnp – 2021.01.02. – TF

Az első napon örülsz a későn kelésnek, aztán csinálod a karácsonyt (mert Szentesitől tudod, hogy azt csinálni kell), aztán kiélvezed az egyetlen napot, amikor nincs se készülődés, se rohanás, majd pánikszerűen intézed a virsli–malac–lencse-háromszöget, végül azon stresszelsz, hogy elsején ne stresszelj semmin, mert akkor az egész év egy stressz lesz, aztán már csak számolsz vissza, hogy végre újra hétköznap legyen. Hát neked semmi se jó?! Nyugi, nekünk se!

Advertisement

„Azt akartam érezni, hogy engem senki nem szeret, és egyedül vagyok a világon”

WMN Ünnp – 2020.12.29. – WMN

Eszter a legbátrabb dolgot tette: szembenézett önmagával és a betegségével.

Mikulásvirágtól karácsonyi kaktuszig: így ne nyírd ki az ünnepi szobanövényeidet

WMN Ünnp – 2020.12.29. – CSA

A növény is érző lény… Ha figyelsz rá, és szakszerűen gondozod, veled lesz jövőre is, és újra virágot hoz karácsonykor.

„Jó lesz a Tinderre is, nem?!” – Insta-ciki karácsonyifotó-válogatás

WMN Ünnp – 2020.12.28. – MK

Ha azt hiszed, csak nálatok készülnek időnként béna ünnepi fotók-felvételek, akkor pörgesd végig a szemlénket, és garantáltan megnyugszol. (Vigyázat, sírva röhögős tartalom, ne elalvás előtt kattints!)

A nő, aki a világ legtöbb ünnepi vacsoráját adta – Szentesi karácsonyi naplója

WMN Ünnp – 2020.12.26. – SzÉ

Aki azt akarja, hogy ne érjen olyan hamar véget, kezdje korábban! Immár hagyomány ez nálunk: december 26-án, estefelé megérkezik Szentesi Éva karácsonyi naplója.

Vágyaink a világbékén innen és túl – ezt kívánnánk, ha bármit lehetne

WMN Ünnp – 2020.12.25. – TF

Flóra megkérdezte tőlünk, hogy mit kívánnánk a jótündértől, ha tehetnénk. Ahogy azt sejteni lehetett, ennek az évnek a végén született néhány válasz, amibe belefacsarodott a szívünk. De azért persze nyomokban világbékét és sok pénzt is tartalmaznak a kívánságok. Olvasd, aztán folytasd!

Az ember, akinek három házassága ment rá a karácsonyi tévéműsorra – Furcsa és bizarr sztorik a fa alá

WMN Ünnp – 2020.12.25. – CSA

Mese a reklámrénszarvasról, aki világkarriert futott be, arról, hogy miért akarta egy zeneszerző betiltani Elvist, mi köze a Mikulás piros ruhájának a kólához, és miért néz fél Svédország Donald kacsát karácsonykor. Meg még egy csomó bizarr karácsonyi apróbetűs infó.

Meddig ehetők, hogyan tárolhatók a karácsonyi maradékok? – Tippek és szabályok, hogy az ünnep végén ne a „porcelánbuszt” vezesd

WMN Ünnp – 2020.12.25. – FB

Hogy maradékmentés címszóval ne kelljen gyomormosásra menned két ünnep között – a jelenlegi egészségügyi körülmények között sem… Lássuk, mi, meddig, és hogyan fogyasztható biztonsággal.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

A rovat legkedveltebbjei

WMN közösség