WMN Ünnp
WMN Ünnp
Advertisement

„Ebből egyértelműen átjött, hogy nem én vagyok a kedvenc gyerek” – 17 ajándék, amit jobb lett volna oda sem adni

WMN Ünnp – 2021.11.30. – FB

Ha ezeknél rosszabb ajándékot tudsz mondani, amit valaha kaptál, te nyertél. (Amellett a tiéd a teljes szerkesztőség őszinte részvéte is!)

Advertisement

Mit keresnek a Mikulás kémei a polcunkon? – Úgynevezett „Elf on the Shelf” advent

WMN Ünnp – 2021.11.28. – TF

Egy elég friss angolszász „hagyomány” segíthet a szülőknek beépíteni az adventi várakozást a hétköznapokba, méghozzá édességhalmok és ajándékhegyek nélkül. Kell hozzá egy cuki (vagy valaki szerint kicsit ijesztő manó), és néhány ötlet. Tóth Flóra úgy ajánlja az „elfezést”, hogy ő is csak most fogja kipróbálni.

Az ember áll a gőzölgő fahéjillatban, és vidám mosollyal, fütyörészve kanyarintja a sütőfára az édes finomságot, gondolják rólunk… – Egy kürtőskalácsárus mindennapjai

WMN Ünnp – 2021.11.27. – INK

Szerzőnk, Iliás-Nagy Kati, amikor nem cikkeket ír, akkor kürtőskalácsot árul a vásárban. Elmondja, milyen a jó kürtőskalács, és milyen a bóvli, és azt is, mire tanította a sok sütés és mire a vásárlók:

Nekünk is lehet Igazából szerelmünk – Megérkezett a mozikba a Nagykarácsony

WMN Ünnp – 2021.11.25. – GyD

Nagyon nem mindegy, milyen ízléssel csinál valaki giccset, de szerencsére az új magyar karácsonyi romkom tökéletesen keveri az arányokat, és tehetséges emberekre bízta az „elvarázsolásunkat”. Jól fog esni mindenkinek!

Karácsony előtti súlyos dilemmák: mit vegyünk egy kamasznak?

WMN Ünnp – 2021.11.22. – KL

Persze lehet mondani, hogy lassan az ajándékozásról is leszokhatnánk, minek az a sok felesleges tárgy – csak szennyezzük vele a környezetet, szemetet halmozunk fel –, de karácsonykor azért mégsem hagyhatja az ember a gyerekét üres kézzel a fa alatt. Csakhogy kamaszként már alaposan feladják a leckét…

Már csak egy nap! Ti is vágjátok a centit az oktatási szünetek utolsó napjaiban?

WMN Ünnp – 2021.01.02. – TF

Az első napon örülsz a későn kelésnek, aztán csinálod a karácsonyt (mert Szentesitől tudod, hogy azt csinálni kell), aztán kiélvezed az egyetlen napot, amikor nincs se készülődés, se rohanás, majd pánikszerűen intézed a virsli–malac–lencse-háromszöget, végül azon stresszelsz, hogy elsején ne stresszelj semmin, mert akkor az egész év egy stressz lesz, aztán már csak számolsz vissza, hogy végre újra hétköznap legyen. Hát neked semmi se jó?! Nyugi, nekünk se!

„Azt akartam érezni, hogy engem senki nem szeret, és egyedül vagyok a világon”

WMN Ünnp – 2020.12.29. – WMN

Eszter a legbátrabb dolgot tette: szembenézett önmagával és a betegségével.

Mikulásvirágtól karácsonyi kaktuszig: így ne nyírd ki az ünnepi szobanövényeidet

WMN Ünnp – 2020.12.29. – CSA

A növény is érző lény… Ha figyelsz rá, és szakszerűen gondozod, veled lesz jövőre is, és újra virágot hoz karácsonykor.

< 4 5 6 7 8 9 10 >

A rovat legkedveltebbjei

WMN közösség