WMN Ünnp
WMN Ünnp

Hurrá, esik a hó! – tudományos magyarázatai is vannak, miért örülünk ennyire a hóesésnek

WMN Ünnp – 2023.11.30. – DD

Titeket is feldobott a reggeli havazás, és hogy az ország nagy része végre fehérbe borult? Minket is! Össze is gyűjtöttünk pár kutatást arról, miért tesz sokunkat boldoggá a hó:

Szorongsz a pénzügyeken az ünnepek kapcsán? – 6 + 1 szempont, ami segíthet

WMN Ünnp – 2023.11.27. – TF

A jelenlegi árak mellett sok középosztálybeli családnak sem fogja futni arra, amire korábban. Mit lehet tenni azért, hogy az ünnep mégse az anyagiakon való aggódásról szóljon? Erről kérdeztek banki szakembereket.

Mézeskalácsos bakik és sikerek – Garantáltan működő recepttel

WMN Ünnp – 2023.11.24. – WMN

Egy hónap múlva karácsony, a legtöbben ilyenkor sütés-főzéssel hangolódnak az ünnepre. Ehhez pedig mi sem adhatna jobb illatot, a gyerekeknek meg klassz elfoglaltságot, mint a mézeskalács. Íme, JUDITU tuti receptje, és néhány tipp, hogy te se sülj fel vele.

Az észrevétlen kiadások fekete lyuka: ekkora a digitális rezsink

WMN Ünnp – 2023.11.24. – TF

Azt már tudjuk, hogy lábnyomot hagyunk a digitális világban – de azt ritkán szoktuk realizálni, hogy egyre több pénzt is. Neked mennyi a havi streaming, zene, felhő és applikáció-kiadásod összesen? Milyen időközönként optimalizálod az előfizetéseidet? És miért érdemes karácsonyra is ilyen típusú ajándékokban gondolkozni?

„A gyerekeinkről még, a szüleinkről már gondoskodunk” – A szendvicsgeneráció karácsonya közel sem stresszmentes

WMN Ünnp – 2023.11.24. – TD

Szendvicsgeneráció: azon egyének, akik egyszerre gondoskodnak a gyerekeikről és a szüleikről (valamint saját magukról), ezen okból kifolyólag extrém terhelés nehezedik rájuk az ünnepek ideje alatt. Is. Ha közéjük tartozol, adunk pár tippet, amivel könnyebbé teheted ezt az időszakot.

46 millió elfogyasztott pulyka és egy egyre ellentmondásosabb ünnep – Ma van a hálaadás napja

WMN Ünnp – 2023.11.23. – TÉZS

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb családi ünnepe az őslakosok számára gyásznap. Lehet-e közelíteni ezeket a nézőpontokat? Mit jelent ma a hálaadás, és milyen szokások kapcsolódnak hozzá? A helyszínről számol be Trembácz Éva Zsuzsanna.

3 gyerek, 72 ajándék az adventi naptárba – Nem, köszönöm, mondok jobbat

WMN Ünnp – 2023.11.22. – HE

Egy háromgyerekes anyának 72 darab ajándékot kellene adnia advent idején, ha mindennap mindegyiküket szeretné meglepni valami „aprósággal”. A csokis adventi naptár sincs kizárva, de azért vannak más lehetőségek is Herold Eszter adventi tarsolyában.

Tökéletes karácsonyra vágyott, megölte a Mikulást

WMN Ünnp – 2023.11.21. – MZS

John McPhee előállt a város történetének legizgalmasabb karácsonyi programjával, az ünnepi hangulat hevében az események azonban hamar rossz irányt vettek.

< 4 5 6 7 8 9 10 >