WMN Ünnp
WMN Ünnp

Nyáry Luca: A fél világ a tökéletes este mítoszába kapaszkodik

WMN Ünnp – 2022.12.30. – NyL

„Nem olyan éjszakát akartam, amit én élveztem volna, hanem olyat, ami azt üzeni másoknak, hogy tudom, hogyan kell élni” – emlékezik vissza Nyáry Luca az elmúlt évek őrült szilvesztereire, amikor nagyot akart ünnepelni, tökéletesre szerette volna varázsolni az estét, aztán valahogy mégis más íze lett az egésznek.

Szentesi Éva: Karácsonyi bűntudat

WMN Ünnp – 2022.12.26. – SzÉ

Szentesi naplója is befutott idénre:

Steiner Kristóf: Van még gondoskodás a világon. Van remény. Van jó. Van szeretet

WMN Ünnp – 2022.12.26. – SK

Kristóf és Nimi Mexikó felé tartva elakadt Londonban. Ám ami első pillantásra kellemetlen bosszúságnak tűnt, hamar átalakult örömteli események piros masnival átkötött csomagjává.

Imolya Patricia: Értük nem jött unoka, nem bukkant fel családtag, hogy hazavigye őket és megossza velük az ünnepet

WMN Ünnp – 2022.12.25. – IP

„Csak ültek ott, sorstársaik tömegében is egyedül. Hátrahagyva, elhagyva. Várva, hogy valamelyik kórházi osztályon – mindegy, melyiken, ahol majd helyet találunk nekik – végre megpihenhessenek. Vannak, akik még az otthoni magánynál is rosszabbat élnek meg karácsonykor: elutasítottságot. Kitaszítottságot.

„Boldog karácsonyt, csókold meg a seggem!” – Kvázi-ünnepi zenék azoknak, akik kicsit bekattantak év végére (mint én)

WMN Ünnp – 2022.12.25. – CSA

Kicsit eleged van már az idei megpróbáltatásaiból? Végre csak döglenél, és kieresztenéd a gőzd? Öveket kicsatolni, playlist ON.

Soha nem szabad elhinned, hogy érdemtelenné váltál a boldogságra! – Egy elvált apa karácsonyainak metamorfózisa

WMN Ünnp – 2022.12.24. – DG

Doffek Gábor nyolc évvel ezelőtt a poklok poklát élte át, amikor frissen elvált apaként igyekezett megteremteni az ünnep boldog hangulatát otthon, a lánya kedvééért. Így sikerült talpra állnia, és újra áhítattal megtölteni a karácsonyait:

Nyáry Luca: Nálunk soha semmi sem egyszerű, gördülékeny vagy legalább rendezett

WMN Ünnp – 2022.12.23. – NyL

„Ha választanom kellene egy karácsonyi dalt, ami jól reprezentálja a családomat, biztosan nem a »Csendes éj« lenne az…” – Ilyen a karácsony Nyáryéknál, széles amplitúdókkal…

Nem hízunk annyit az ünnepek alatt, mint gondoljuk!

WMN Ünnp – 2022.12.23. – TF

A legtöbben, akik amúgy figyelnek az egészséges étkezésre, legkésőbb ma elengedik a gyeplőt, és miután megsültek a bejglik meg a zserbók (amiket persze ellenőrizni kell!), erre a hétre felfüggesztenek minden önkorlátozó szabályt. Elindul tehát a hét, ami alatt – érzetre – többet eszünk, mint a tél összes többi részében együtt. De igaz ez? És tényleg meghízunk az ünnepi zabálástól?

< 1 2 3 4 5 6 7 >