A marcipán világnapjának konklúziója: finom a kamu!
Igazi, kamu, bolti és recept – tobzódunk a marcipánban, mert ma van a világnapja. Meg mert ma pont nem fogyókúrázunk.
Igazi, kamu, bolti és recept – tobzódunk a marcipánban, mert ma van a világnapja. Meg mert ma pont nem fogyókúrázunk.
Ha van benne citrom, alma vagy épp karfiol, akkor az már nem is torta, hanem saláta, nem igaz?
Éljen a szalonna napja! Öveket bekapcsolni, irány a transzzsírsav-Tejúton át a koleszterin-mennyország!
Tóth Flóra saját állítása szerint gyermekkori álmát valósította meg azzal, hogy sütött nekünk egy egész (bébi)pulykát. Ha kacérkodtok a madár beszerzésével a karácsonyi vacsorára/ebédre, olvassátok el, hogyan csinálta.
Vajon mi lehet az a titkos összetevő, aminek titkát egy apáca magával vitte a sírba?
Bagett, vörösbor, kakukkfű, szárnyas gazdag szósszal, és egy vidám arcokkal körülvett asztal. Mondd, kellhet ennél több?
Leteszteltük őket! (Mert mindent letesztelünk, ami ehető. Vagy annak tűnik.)
Eredetileg azt akartam írni, hogy a hűvös őszi időben nincs jobb, mint bekuckózni egy forró krémlevessel a kanapéra. De aztán rájöttem, hogy a klímaváltozás miatt nincs is hűvös ősz, plusz van két gyerekem, akikben valami „kanapénevés-érzékelő” radar van, ami még éjjel kettőkor is működik. Szóval marad a langyos leves az asztalnál. De az is lehet csodás, nézzétek: