Zsákok és foltok jelentkezzetek!

Keresem a foltom. Ez most egy kicsit úgy hangzott, mintha egy disszociális személyiségzavarban szenvedő dalmatalány írta volna… De hát az van, hogy a világ legnagyobb közhelypetárdáját vagyok kénytelen eldurrantani, miszerint „minden zsáknak van foltja”, vagy minden foltnak van zsákja. Úgyhogy zsákok jelentkezését is várom. Eljött az idő, meguntam a 15 hónapja tartó egyedüllétet és a faszariskodást, úgyhogy megkeresem azt az embert, lehetőleg férfit, akivel „kölcsönösen megelégszünk egymással.” Igen, innen újraolvasva elég futurisztikus terv ebben a mai világban, még Asimov is megemelné a kalapját, de hát a nagy számok törvényét ilyenkor mindig elő tudjuk rántani a zsebünkből. Én is ezt teszem.

Írhatnám, hogy szeretem a napcsicsergést és a madársütést, hallgatni az ablakból a hóesést egy óriási bögre forró kávéval a kezemben, meg fűben fetrengve naplementét nézni és/vagy a tengerparton kacagva futni egymás felé, meg közösen főzőcskézni, és huncutul megdobálni egymást (nem konzerv!) zöldborsóval, de nem írom, mert már annyian leírhatták előttem, hogy biztos szemfájást kaptál a sok romantikától.

A hajnali négyórás rigófütty–koncertet párnával a fejemen hallgatom, kávét nem iszom, mert még a háromazegybentől is szájzsibbadást és szívdobogást kapok, főzni szeretek, de csak akkor dobálok zöldborsót, ha felidegesítesz, a tengerparti kéz a kézben futásról pedig Frank Drebin jut eszembe...

Egy ugrásra lakom Budapesttől, hetvenhetes évjárat vagyok, két fiam van, egy büdösnagy kamasz és egy másik, aki már egyből kamasznak született. Talán az indokoltnál kicsit több állattal vagyok körülvéve. Mármint a srácokon kívül is. Két macska, egy kutya, négy sikló, egy szakállas agáma és egy leopárd gekkó. A sor még bővülhet.

Egyébként ilyen vagyok:

  • gondoskodó (A konyhában lepipálom Gordon Ramsay-t. Bár ez lehetne a prájvitgoldon egy valóságsó címe is, de nem az!)
  • kommunikatív (Kiválóan tudok beszélni, kérdezni, és/vagy hallgatni. Nem, nincs rajtam kikapcsoló gomb, de általában minden este pontban 22:22-kor kezd lemerülni az aksim.)
  • táncos kedvű (Jó zenére ráznom kell, és hangosan énekelnem. Arról még majd beszéljünk, mit is jelent a jó zene!)
  • szívből nevetős (Érdekelne, mikor röhögtél úgy utoljára, hogy még a könnyed is kicsordult.)
  • őszinte (Mindig. Néha kíméletlenül, de már dolgozom a puhításomon.)
  • sírós (Ez van.)
  • hangos (Nálunk mindig ordít valaki. „Azt a betyáros rúdugró, rézfánfütyülő, leborult, kóchengeres szivarvégit neki!”)
  • eredeti (a számat, a szempilláimat, a szemöldökömet, a hajamat, valamint a körmeimet és a melleimet is magam gyártottam, igazi, házi készítésű, hozzám nőtt kellékek.)

Várom azon bátor hős jelentkezését, aki:

  • megfelelő értelmi-, érzelmi-, szexuális-, morális-, ésatöbbi intelligenciával rendelkezik
  • van humora, és nem fél használni, fegyvere a szarkazmus és az (ön)irónia
  • egészséges testében még egészségesebb lelkét tartja (viszont, ha annyi időt tölt a tükör előtt, mint a viktóriaszikrites csajok, akkor az gáz)
  • rendezett és biztos egzisztenciális védőhálót alakított ki magának (Pókember vidéki rokona is szóba jöhet), szereti a munkáját, vannak álmai
  • egy foggal fokkal szebb az ördög öregapjának lepukkant (szomszéd) papucsának bojtjánál, de legalábbis valamiért tetszik a szememnek is, melyről majd a szemeim később, egy kis tanácskozás után nyilatkoznak
  • egy húron pendül velem
  • ja, és a legfontosabb, hogy szeresd a hüllőket, lehetőleg tarts is néhányat, ha még nincs egy se, akkor legalább akarj egyet, legyen sok lóvéd, mert kell terráriumra és hüllőkre! (ezt a nagyobbik gyerek írta)

Hogy milyen a falkánkban az élet? Olyan, hogy (többek között) Bill Murray, David Attenborough, Tyler Durden, Zorba, a görög, Ripley hadnagy, Pál Feri, Horváth Rozi, Rocco Siffredi és Brian Johnson besírna örömében, ha velünk élhetne.

Aki érti a fentieket, küldjön levelet ÉS fotót ide: [email protected] Ígérem, hogy nem válaszolok mindenkinek, csak annak, akiről úgy gondolom, hogy...

A nyertes megkapja az úristenkukacos mennyország kulcsát, ni.

 

A fotón a hirdetés írója szerepel!