1. A káprázatos

Bének eredetileg egy tekintélyes rózsaszín keretet lőttem, de őt ez egyáltalán nem érdekelte, és egyből rányúlt erre a káprázatos Dolce&Gabbanara. Na, azért az olaszok tudják, mi kell a nőknek, mármint ez a legendás tervezőpáros egész biztosan, mert B-nek nem lehetett ezután letörölni a vidámságot az ábrázatáról. Alig bírtam lefotózni, úgy ficergett a kamera előtt.

2. Az ari 

Lillával az a helyzet, hogy neki bizony minden jól áll. Tök mindegy, milyen keretet adok rá. Eleve kicsi a feje, ezért a kisebb fazonok is mutatnak, nem úgy, mint rajtam, akinek sapkából is férfiméret kell. Szerkesztőségünk legifjabb tagjára mégis a pin up stílusú, cicakeretek passzolnak a legjobban. Egyből meg is leptem ezzel a furfangos duplikált kerettel.

3. A matróna

Zimre asszonyról egyből eszembe jut Cserésné, a megboldogult magyartanárom, akit nagyon imádtam, de amúgy sose mertem volna vele ujjat húzni. Na, hát Zsuzsával se merek. De most mondjátok meg, ez a keret ugyan ki máson mutatna ennyire pöpecül... Imádom!

4. A szexi 

D. Tóthra, mondjuk, húzhatnék kukás zsákot, akkor is jól nézne ki. És még nyavalygott, hogy hát, nem is tudja, nem csúnya-e így. Szerintem ebbe a keretbe egyből egy dioptriás lencsét kellene készíttetnie, mert annyira csinos benne (meg úgy legalább eltűnne róla a felirat is, ami a próbaüvegen látható...). De ő sose hallgat senkire, csak megy a saját feje után. Pedig én mondom: DTK szexi és kész. 

5. A tekintélyes

Hát ez viszont, mennyire szép már? Általában ódzkodom azoktól a keretektől, amik nem feketék vagy sötétek, de ez esetben megdőlni látszik a rossz beidegződés, hogy a halvány keret öregít. (Amúgy meg... ha öregít, akkor is, mi van? Semmi!) Ez a Prada csinos, elegáns, komoly nőnek láttat, amilyen valójában is vagyok. Ha lenne válóperem, tuti, hogy ebben mennék, de nem vagyok olyan hülye, hogy valaha is megházasodjak.

Szentesi Éva

 A képek a szerző tulajdonában vannak