WMNNotebookspecialista.hu

1.

A Guns N' Roses pólóm négy éve megvan, és nem túlzás azt állítani, hogy ez a legeslegkedvesebb darabom. Ez az öltözet fejez ki engem a legjobban, és az én sziporkázó személyiségem. Kockás ing a derékra kötve, egy magasított talpú sneaker, rövidgatya és a póló, mindent visz. Ha tehetném, éjjel-nappal ezt hordanám. Nem is sorolhattam más az első helyre, csakis ezt.

(Megtalálod még: ITT)

2.

Ezt a szettet a fesztiválszezonra állítottam össze, mondjuk, máshova nem is érdemes nagyon felvenni, max. a strandra. Kényelmes és szellős. Ápol és eltakar, de ha akarod, akkor meg is mutat... persze szigorúan csak az előnyös részeidet.

(Megtalálod még: ITT)

3.

A „Hogyan öltözz fel a laptopodhoz” című méltán nagysikerű irományom legdecensebb darabja, nyilván a piros tűsarkú miatt (ami ugyan azóta se volt rajtam, de akkor is pompásan mutat a lábamon, amikor ülök).

(Megtalálod még: ITT)

4.

Hohó, a jó öreg életmódváltás előtti állapotom (hogy mennyire nem hiányzik). De azért ez az outfit megér egy misét. Hogy mennyire imádtam ebben lebegni fél méterrel a föld felett. Ragyogó arany színű bizsukkal dobtam fel, és úgy éreztem magam, mint egy egyiptomi papnő. Igaz, picit husi papnő, de attól még isteni hatalommal bíró princípium. Amúgy, csak mondom, a következő nyáron is ugyanúgy fel fogom venni.

(Megtalálod még: ITT)

5.

Gondoljátok, hogy pont a másnaposan viselt rugdalózómat fogom kihagyni ebből a sorból? Na, még mit nem! A mackónadrág-oversize pulesz-sportcsuka kombó korábban legalább heti háromszor egyszer a kezem ügyébe került, merő véletlenségből persze. Ma már, tudatos nőként, jó, ha havi egy alkalommal felveszem, de azért még mindig párás szemmel gondolok a régi életemre, amelynek ez a ruha a záloga.

(Megtalálod még: ITT)

6.

Ezt a kabátot márciusban még nem tudtam begombolni magamon. (Mondjuk, szerintem a csizmát se bírtam volna felcibálni a baromi szűk szára miatt.) Emiatt is lett ez az év végén viselt kedvencem, mert az életmódváltásom miatti büszkeségem is benne dagad, akarom mondani, vékonyodik. A csizma nálam mindent visz, olyannyira, hogy vettem magamnak tartalékba még egyet, ki tudja, mikor találok megint ilyen szép darabot.

Boldog új évet mindenkinek!

Szentesi

ITT

A cikkben szereplő képek a szerző tulajdonában vannak.