A fotó tulajdonosa, kollégám – és nyaralás alatti szobatársam –, Zimre Zsuzsa (ismertebb nevén a pomázi Vajna Tímea), néha a nap bizonyos pontjain eszeveszett vihogásban tört ki, amihez én már hozzászoktam, mert általában ezt csinálja, amikor lapszemlézik. Ezúttal viszont nem olvasta fel nekünk a legabszurdabb híreket, csak a következő képet mutatta meg: 

Azóta egészen fura helyeken kap el a röhögés, néha a négyes-hatoson, miközben nézek ki a fejemből beugrik ez a szelfi, és felröhögök hangosan, amire persze nettó idiótának néznek, de kit érdekel. Kérdeztem Zimrét: mégis, hogyan készült ez a Robert Capa-díjas fotó, amire a következőket nyilatkozta:

„Én álltam szuperszexin a tengerparton, próbáltam a Szentesi tanításai szerint elkészíteni a szelfimet, és akkor jött a Borcsa. Minden, olyan hirtelen történt.”

Egyszóval, baromi nagy mázlista. Fiala Borcsa amúgy, azon kívül, hogy hatalmas photobomb-mester, mint ahogy azt a fentebbi kép is mutatja, a legnagyobb sportember is a WMN-ben. Ha törik, ha szakad, minden reggel fut legalább egy órát. Ez nem volt másképp a WMN nyaralása alatt sem. Úgyhogy jöjjön a Fiala running from things sorozat. 

Hé, dr. Grant, rossz irányba fut!

Hé Tűzszekerek, tempósabban!

Csá, Zimre!

Hé, srácok, hagyjatok fasírtot!

„Hé, Noah! Mondd, hogy madár vagyok!" 

Hé, Humphrey Bogart! Mondd, hogy madár vagyok!

Hé, Mitch Buchannon!

Hé, Leo! Merre ment Tom Hardy? 

Hé, Julia Roberts! Bon „áppétit”!

Hé, Julia Roberts! Vigyázz a fűszeres kajákkal!

Hé, Wonder Women! – Mi, van?! –  Semmi. Hhiihihihihihihihi!

Hé, emberek, akik még nem látták, szpoiler*: végig a Földön vannak. Hihihihihihi!

Fuss, Fiala, fuss!  

Szőcs Lilla