TriumphWMN

Fiala Borcsa – a kételkedő... de meggyőzhető

Az a helyzet, hogy én bizony már csak az alakformáló fehérneműkben bízom. Amikor Borcsának ezt bevallottam, hogy előszeretettel viselek ilyesmit, akkor lehurrogott, hogy miért is préselem magam ilyen vacakokba. Aztán, amikor kipróbált egyet, már egyenesen kiátkozott a WMN-ből, hogy ilyet bizony nem hord épeszű ember! Kedves Borcsa, persze hogy nem, mert egyáltalán nem mindegy, hogy az ember milyet választ belőle. Fiala homokóra alakjára a képen látható darab passzol tökéletesen. A viselője pedig észre sem veszi, úgy cuppan rá a test áramvonalára, és emeli ki tökéletesen az idomokat.

Szőcs Lilla – az örök pillangókergető

Csapatunk legfiatalabb tagja imádja a mintákat. Levelek, madarak, lepkék, kisállatok, szívek, virágok... bármi jöhet, tényleg. Bár lehet, hogy nem tud róla, de én azért figyelem a cseppet sem visszafogottan dzsungelmintás, pillangós hacukáit. Ezért aztán neki mindenképpen díszített fehérneműt szerettem volna választani. Ugye, ismerjük az aranyszabályt: mintás alsóruha fölé kész őrület öltözködni, nagyon át kell gondolni, mi kerül mire. Ezek a visszafogott, halovány pillangóminták azonban nem lesznek feltűnőek még egy vékonyka blúz alatt sem. Na, tetszik neked, Dzsuni?

Pásztory Dóri – az alamuszi nyuszi

Azt gondolnátok Pásztoryról, hogy ő egy visszafogott, szerény és aranyos kislány. Aztán elmész vele szórakozni... Na, jó, azt belátom, hogy Dórinak tényleg van egy kislányos bája, de pikírt, égetnivaló humora akkor sem engedi meg, hogy leánykás, visszafogott kisbugyit adjak rá. Talán ebben a pillanatban még senki sem gondolná, de én már most mérget veszek arra, hogy majd kiugrik a bőréből, amikor meglátja ezt a rikító, vadító, brutál szexi összeállítást. Mert a mi Dórink egy belevaló anyuka, feleség, nő a javából!

D. Tóth Kriszta – a valószerűtlen

Főszerkesztőnk felsőtestéről mintázták a Barbie babát, sőt, az ő idomairól dolgozik minden plasztikai sebész úgy, hogy nem is tudnak róla. Valótlanul vékony darázsderékkal, másokhoz képest is, de ehhez a vékony derékhoz képest meg pláne nagy keblekkel áldotta meg az ég, ezért, ha még egyszer nyavalyogni meg a lábai miatt, akkor majd erre a tényre fogom emlékeztetni, finoman. Viszont egy ilyen alakra nem könnyű melltartót találni, szinte lehetetlen, és kevés olyan üzlet van, ahol árulnak többféle opciót, különleges alkatokra. Ez a türkiz, nagykosaras darab pont megfelelő, mert amúgy is a kedvence a zöldes árnyalat, a többit meg, ugye, tudjuk. 

Zimre Zsuzsa – a megvesztegethetetlen

Zimrét nem lehet holmi cicomával megvesztegetni. De a látszólagos keménység ne vezessen félre senkit! Lehet, hogy ezzel még ő sincs tisztában, de Zsuzsa bizonyos értelemben egy klasszikus nő. Hasonlíthatnám, mondjuk, Coco Chanelhez is, aki igazi forradalmár volt a maga korában, és nem tűrt semmilyen ellentmondást. Nem is tudok rajta elképzelni fodrokat, mintákat, harsány színeket. Egy klasszikus darabot annál inkább. Igazam van? Igazam van!

Szentesi Éva – a fatális

Bár mostanában előszeretettel öltöztettem a testem magas derekú bugyikba és kényelmesebb darabokba, azért az én tudatom örökkön-örökké harisnyatartós, vörös csipkekölteményekben járkál. Mivel így is jöttem erre a világra. Hol vannak már azok az idők, amikor egy szál ballonkabátban, alatta csak fehérneműben indultam el otthonról, méghozzá tűsarkakon! Ha ilyesmi az életembe teljes egészében már nem is tér vissza (max. csak különleges alkalmakkor), azért a lelkem ilyen csodákba öltöztetem. Mert miért ne?

Szentesi Éva

Fehérneműk és modellek (fejtől lefelé): Triumph