1.

Phoebe az esküvőjére készül Mike-kal, és szeretné felvenni a férje nevét. A hivatalban megtudja, hogy bármire megváltoztathatja az eredetit, így Banánhinta Consuela Hercegnő lesz belőle. Azonban vőlegénye ennek egyáltalán nem örül és megleckézteti menyasszonyát.

2.

Mike bemutatja a szüleinek Phoebe-t, akik a New York-i arisztokrácia oszlopos tagjai. Phoebe megpróbál jó benyomást gyakorolni rájuk, ezért teljesen kivetkőzik magából, és még egy sznob akcentust sem átall felvenni, csak hogy bejöjjön Mike szüleinek. Természetesen a dolog nem úgy sül el, ahogy azt szerette volna.

3.

Phoebe legviccesebb dala és legnagyobb slágere tagadhatatlanul a Büdös Macska.

4.

Phoebe és Rachel közös futást terveznek, ám amikor Rachel meglátja, hogy barátnője mennyire elvetemülten űzi ezt a sportot, inkább lerázza, és azt hazudja neki, hogy nem jár már futni. Phoebe-t természetesen nem lehet becsapni...

5. 

Phoebe és Rachel kiszúr egy helyes pasit a kávézóban, majd észreveszik, hogy ottfelejtette a telefonját. Előre kitalálják maguknak a XXI. századi romantikus tündérmesét, amelyben egy ilyen fatális véletlen folytán találja meg valamelyikőjük az igazit. Na, de ki adja vissza az álomlovagnak a mobilt?

6.

Phoebe-t alkalmazza egy cég, és egyből egy nem mindennapi helyzetben találja magát: le kell beszélnie a vonal túlsó végén lévő ügyfelét az öngyilkosságról.

 Kiemelt kép: Jóbarátok című sorozat