Hús? Minek? – Grillzöldségek ropogós csicserivel és friss borsószósszal
Ez a recept százszázalékosan vegán, cukor és gluténmentes valamint őrületesen finom!
Ez a recept százszázalékosan vegán, cukor és gluténmentes valamint őrületesen finom!
„Mi a szó klasszikus értelmében vett »foodie«-k vagyunk, aminek sajnos nincs igazán jó magyar megfelelője, de nagyjából azt jelenti, hogy számunkra az elérhető luxust a minőségi étkezés jelenti. A mindennapjainkat úgy dobjuk fel, hogy remek ételeket és italokat fogyasztunk, és megpróbálunk ebben tudatosak lenni” – mondja Ferenci Márton, Pásztory Dóra férje, az Emelem poharam című új gasztropodcast-sorozatunk egyik műsorvezetője, és ezzel kicsit tovább is mentek annál, mint hogy a gasztronómia egyfajta hobbi legyen az életükben. Most már hivatásos kíváncsiskodók is. Ismerjétek meg a házaspárt közelebbről!
Megvan a vicc? A nyuszika épp arra sétál, amikor a malac nagyot zakózik a bringával. – Jaj, kismalac, nem ütötted meg magad? – Kuss! Én így szoktam leszállni! – érkezik a válasz. Nos, valami ilyesmi történt, amikor Fiala Borcsa nekiállt thai gömbpalacsintákat sütni otthon.
Több mint százéves története során a sűrített tej egy ponton állítólag még a gyermekhalandósági számok csökkentését is elősegítette.
Amerikai palacsinta- és tiramisurecept abszolút egészséges verzióban.
Egy hideg, egy meleg és egy kifordított élet.
Egy édesség, ezerféle íz – neked melyik a kedvenced?
Minél több minden férjen rá? Minél nagyobb legyen? Vagy minél gyorsabban kiérjen vele a futár? Számodra mi az elsődleges szempont, ha pizzáról van szó?