Fiala Borcsa az óriások konyhájában főz (videó)
Gerilla Gasztro negyedik rész
Gyerekkoromban, amikor a Balaton felé tartottam a családommal, gyakran megálltunk a székesfehérvári autóspihenőnél – mint utólag most rájöttem, minden bizonnyal azért, hogy telitömjék a gyomromat a szülők annyira, hogy elálmosodjak, és végre ne azt kérdezgessem kilométerenként, amit már az Osztyapenkó óta mantrázok: „mikor érünk már oda?” A világ azóta sokat változott, most már az autók is gyorsabbak, a balatoni út is simább, ennek ellenére mégiscsak érdemes megállni Fehérváron az út mellett, ugyanis a büfé is teljesen átalakult. Úgyhogy be is kéredzkedtem a konyhába, és ha már ott jártam, készítettem egy gyors ebédet (a menzás vonalhoz igazodva finomfőzeléket delux bundáskenyérrel), méghozzá olyan körülmények között, hogy úgy éreztem magam, mint Gulliver az óriások országában. Gerilla Gasztro 4. rész: Fiala Borcsa és a benne elveszett konyhásnéni.