Szabados Ági: Kitálaltam apukámnak egy gyönyörű tányért, mire ő megkérdezte, hogy hol a kenyér – Az élet sava Borcsa
Meg lehet enni az irodalmat? Hát persze hogy meg – különösen, ha Szabados Ági és Fiala Borcsa állnak össze, hogy megfőzzék. Mit csináljon az ember, ha nem szólítja meg egy zseniálisnak tartott klasszikus? Miért jó, ha mindenhová, de tényleg MINDENHOVÁ (még a Sava Borcsa forgatására is!) viszel magaddal könyvet? Miért lehet összekacsintani másokkal, ha Harry Potter-olvasó az ember? És főleg: mi a legtökéletesebb kifogás késésre? Hogy kerül egy főzéstől teljesen idegenkedő fiatal lány a Konyhafőnökbe? Hogy lehet nulláról felhúzni magad profi szintre pár hét alatt? És mit szól a profin tálalt fine dininghoz a család? Ez is kiderül, ha megnézitek a videót… No meg az is, hogy pontosan milyen étel a megfőzött irodalom. Az élet sava Borcsa – Szabados Ágival.