-

Mértéktartó hétfő

Mozgalmas hétkezdet, visszafogott színek. A hét első meetingjén mégsem lehet az ember frivol. A szürke, az okker, a barna köszönik szépen, kiválóan megvannak egymással, le is pacsiztak, és az arany kiegészítők szépen megfejelik eme diszkrét összeállítást. Ezt a bőr Elysian laptoptáskát pedig a fiúktól csórtuk hozzá...

Dominá(n)s kedd

Fekete, tűsarok, lakk és ostor. A keddek mindig kemények, nem lehet máshogy nekimenni, csakis határozottan. Bátran előveheted (igen, nyáron is) a fekete, szellős, hosszú mellényruhád, amiből azért finoman pofátlanul kandikáljon ki a tűzpiros lakk stiletto. A fekete lakk Elysian tablet tok príma választás a domina-szett mellé.

Figyelemfelkeltő szerda

Ezen a napon még a fű se nő annak, aki nem öltözik pirosba. Szerdán ugyanis hajlamosak az emberek takarékra tenni magukat, mert már nincs a hét eleji hajtás, de még a hétvégi pörgés sem indult be igazán. A szerda valahogy nem tartozik sehová. Ezért nincs más választásod, vedd fel a szép piros ruhádat, és csapd a hónod alá az azonos színű, illatos bőr Elysian laptoptáskádat! A siker garantált!

Angyali csütörtök

Hetente egyszer mindenki megérdemli, hogy angyalka legyen. Öltsd magadra az éteri fehér ruhádat, és csatangolj egy parkban mezítláb két megbeszélés között! Persze a laptopodat (és ezt a gyönyörű, sodrott fülű, Elysian-tokot) ekkor se hagyd otthon, mert bármikor szüksége lehet rád a cégnek. Az offline-üzemmód a legnagyobb luxus manapság, és csütörtökön ezt még nem teheted meg, nincs mese, be kell látnod, nem mehetsz a táskád és a géped nélkül sehova.

Leszarom péntek

Végre elérkezett a nap, amikor felrakhatod az asztalra a lábadat, szétdobálhatod a dossziékat, és fröccsözhetsz a kollégákkal a teraszon. Tök mindegy, hogy mit veszel fel, mondjuk, azért legyen rajtad ruha, de pénteken simán belefér, hogy rövidgatyában menj be az irodába. És válassz magadnak mára egy olyan táskát, amibe belefér minden, hiszen haza kell költözni a gályarabságból, mert jön a hétvéégeeeeee...

Szentesi Éva

A cikkben szereplő fotók a szerző tulajdonában vannak.