Notebookspecialista

divatnapló

Hétfő

Van az a mondás, hogy nem a hétfő szar, hanem a munkád. Alátámasztom a feltevést, imádom a hétfőket, mert olyankor mindig összegyűlünk a WMN szerkesztőségben ésegyütt dolgozunk. Kitaláljuk, mit írjunk nektek, egymást inspiráljuk, kiakasztjuk Gazsit, az egyetlen köztünk dolgozó férfit a hajmeresztő ötleteinkkel és témáinkkal (szerintem nagyon élvezi amúgy) kilakkozzuk egymás körmét és rúzsokat cserélgetünk. A képen éppen hosszú barna parókában nyomom, mert a hetet illik decensen kezdeni, ugyebár. Az Elysian laptoptáska pedig pont passzol a cipőmhöz... Nofene!

divatnapló

Kedd

Bemutatom nektek a szoknyát, amit megvettem, de sosem fogom felvenni többé. Mint ahogy ezt a szőke parókát sem, ami állati jó ötletnek tűnt, amikor nem volt egy szál hajam sem. Pedig tényleg klassz ez a szoknya, csak olyan, mint a piros tapéta a hálószoba falán. Elméletben oké, de a valóságban működésképtelen. Viszont a szintén Elysian laptoptáskáról eszembe jutott egy pop-art festmény... Annyira szép.

divatnapló

Szerda

Ha szerda, akkor természetesen James Bond-lánynak öltözöm, ahogy egy tisztességes skizó íróhoz illik. (Ne legyenek illúzióid, minden író skizofrén egy kicsit.) Lemegyek a városba, és ihletet gyűjtök, beülök a kedvenc helyeimre, sétálok, napfürdőzöm meg miegymás (Hoppá, nekem azt mondta, egész nap a könyvét írja! - DTK, a szerk.). Ez egy igazi városi szett, és ha a notebookomat is a hónom alá akarom kapni, akkor csak belecsúsztatom ebbe a szép nagypapabarna bőrtáskába, amiről sosem gondoltam volna, hogy valaha használnám. Aztán én lepődtem meg a legjobban rajta, mennyire jól mutat a kezemben.

divatnapló

Csütörtök

Na, ez az az összeállítás, ami itt, a tükör előtt, a vagány királykék tabtokkal iszonyú menő, viszont, ha egyet lépek benne, már ki is villan a fenekem, szóval utcára és első randira szigorúan tilos. És egészen addig a percig gondoltam, hogy színesen öltözködni hülyeség, amíg meg nem láttam ezt az AGNESKOVACS által tervezett tablet tokot, és meg nem bizonyosodtam róla, hogy a kék, a piros és a sárga durván jól megférnek a vörös hajszínnel...

divatnapló

Péntek

Íme, az ízig-vérig Szentesi, paróka nélkül, a kedvenc szerkómban, bőrnaciban és bőrdzsekiben, magas sarkú csizmában, vagány AGNESKOVACS bőr notebooktokkal. Annyira tetszik, hogy azóta is a tükör előtt ülök, és azért sem öltözöm át!

Egyébként csak hülyéskedek, nehogy komolyan vegyetek, sose pózolnék egy tükörben, laptoptáskával meg hülye parókákkal.

Szentesi Éva

 A képek a szerző tulajdonában vannak