-

Tehát akkor, kísérlet indul. Lássuk, mi mindenre jók a laptop- és táblagéptáskák. Használhatod őket például...

1. ...számlatömb tartónak

Fogalmad sincs, miben tárold a számlatömböd? Folyton összegyűrődik a táskádban és szalámifoltos lesz a szendvicsedtől? Itt van a megoldás! Mától nem kell aggódnod a kéretlen szamárfülek és a zsírpacnis fedelek miatt a könyvelőd előtt. Megmenekültél! Ez a kisebb méretű táblagép-tartó a legjobb barátod lehet, akár holnaptól. A számlatömb borító és a táska színének összhangjáért pluszpont jár!

2. ...sminkes táskának

Idegbajt kapsz attól, hogy állandóan otthon felejted a rúzsod, de az utazáshoz használt neszesszered túl nagy ahhoz, hogy mindig magaddal cipeld az irodába vagy egy barátnős kávézásra? Ráadásul nem is gyártanak ezekből a darabokból kedvedre valót? Hidd el, átérzem ezt a világrengető problémát. Hála nekem, mostantól nem kell bosszankodnod emiatt! Az iPaded mellé egy laza mozdulattal bevághatod a rúzst vagy a szemceruzát is, és máris te leszel a helytakarékosság királynője. Hogy ez eddig neked miért nem jutott az eszedbe, igaz?

3. ... könyvtartónak

Nincs mese, tudom, hogy a könyv a legjobb barátod, és azt is, hogy rendszeresen jársz könyvtárba meg könyvesboltba. Én is. És azt is tudom, hogy olyan vagy, mint én, aki egyszerre több könyvet vesz ki, illetve vásárol. Na, kérlek szépen, innentől fogva elfelejtheted a kiszakadó füles szatyrot, a tescós műanyag zacsit és a ronda, barna papírtáskát. A könyveid méltó helyen utaznak majd veled ebben a gyönyörű, fonott füles bőrtáskában. Akár még a laptopod is elfér mellettük. Nofene!

4. ...elemózsiás szütyőnek

Hidd el, abszolút megértelek, hogy nem akarsz külön táskát hordani, csak azért, hogy a tízóraidat vagy az uzsonnádat magaddal cipeld. Íme a tökéletes megoldás! A bevásárlószatyorra hajazó, sodort fül pedig külön öröm a szemnek, és a kéznek is. Praktikus, csinos, már csak azt kell kitalálni, hogy ki készítse el a szendvicset hozzá...

5. ...jó bornak

Hányszor, de hányszor fordult az elő veled, hogy fogalmad nem volt, miben vidd magaddal a bort az irodába piknikre... Ugye? Megértelek. Ez soha többé nem fog megtörténni, ugyanis ebbe a szupertágas táskába a kütyü mellé még két, azaz kettő palack bor is belefér. Egész egyszerűen hihetetlen!

6. ...kiskutyának

Mert az embernél jó, ha mindig van egy plüsskutya. Szóval kész szerencse, hogy ugyanabba a füles laptoptáskába még a kis blökid is belefér... Ajánlok hozzá inkább másik színt neked, nehogy összepiszkítsa a sáros kis mancsaival. Hát nem cukiiii?

7. ...nagy kutyának

De továbbmegyek! Ha inkább érzed magad Paris Hiltonnak, mint Hillary Clintonnak, akkor ebben a fazonban bátran cipelheted a nagyobbacska hónaljkutyádat is. Vendégmodellünk, a tündéri Lulu büszkén trónol a dizájnertáskák mélyén. Azt mondta, hogy neki a barna bőr jön be igazán. És neked?

8. ...kutyafülének

Meg a föntieken kívül még minden kutyafülét belepakolhatsz, ami csak a kezed ügyébe esik. De legfőképpen a laptopodat. Például egy ilyen szép pirosat, ami a kedvencem, és a tokok közül is ő nyerte el a szívemet... Mert megy a rúzsomhoz.

Köszönöm a figyelmet.

Szentesi Éva

A képek a szerző tulajdonában vannak