Mi kell egy jó szilveszteri bulihoz? Pia, cigi és NDK-s pornó!

Életem 15. szilveszterén sok tűzkeresztségen estem át egyszerre. Az unokatesómmal maradtunk ketten otthon náluk – az ő szülei sokkal lazábbak voltak, mint az enyémek, így javarészt tudták, miket fogunk művelni, de csak nevettek rajta. Szóval! Először is megalapoztunk Curaçaóval a hangulatnak (azóta sem értem, ki iszik ilyet és miért, mintha gejl hupikék törpikéket facsartak volna egy üvegbe), aztán elcsakliztunk pár szálat a nagynéném cigijéből – akkor dohányoztam először, és ezzel rá is csúsztam. A kuzinom ugyanis elhűlve (vagy legalábbis én így értelmeztem) mondta, hogy mennyire nőies vagyok, amikor dohányzom – nos, képzelheted…

És aztán az est megkoronázásaként rámentünk az NDK-s pornófilmekre. Egy bőrnadrágos faszi nyomult egy nőre valami csűrben

(jódlizás talán nem volt, de minden más, ami a tiroli hangulathoz dukál, igen), a képet némileg rombolta a szememben a háttérben álló nagy faszú szamár. Fel nem tudtam fogni, miért néz valaki – sutyiban – ilyen baromságot. Nevetséges volt, és zéró erotikus faktor jellemezte.

Ti elhiszitek?

„Sosem láttam pornófilmet, egyedül az Igazából szerelem pornóforgatós jeleneteit.”

Szállodateszt nyitás előtt

„Elég nagy voltam már, és újságban találkoztam korábban pornó jellegű tartalommal (nem a Playboyra gondolok, hanem annál azért jóval komolyabb külföldi magazinokra), amikor egyszer elkísértem apukámat, aki egy szinte kész szállodában dolgozott épp. Egy ideig csacsogtam neki, aztán mondta, hogy nyugodtan menjek, nézzek körbe a szobákban, nincs itt senki rajtunk kívül, neki meg van még legalább egy óra munkája. Először csak mászkáltam, aztán betelepedtem egy szoba kanapéjára tévézni. Semmi szándékosság nem volt benne, csak kapcsolgattam, sokkal több csatorna volt ugyanis, mint nálunk otthon.

Egyszer csak közeliben látom, ahogy egy hatalmas(nak tűnő) farok jár ki-be egy punciból.

Sokkolt a látvány, annak ellenére, hogy már voltak előjáték-jellegű élményeim. De nem tudtam nem odanézni. Aztán egy idő után elkezdtem parázni, hogy apám megtalál pornónézés közben… de még mindig nem kapcsoltam el. Óvintézkedéseket tettem, és minden apró zajra azonnal nyomtam a távirányítót. Végül apukám felhívott, hogy végzett, és menjek oda hozzá, mert indulunk. Addigra legalább fél órányi pornón túl voltam.”

via GIPHY

Meztelenül beszélgető németek

„Nagy családi-baráti nyaraláson voltunk a Balaton-parton egy bérelt házban, ahol pont úgy alakult a szobaelosztás, hogy a tévé a gyerekek hálószobájában állt. A társaság nagy része a tízes évei elején járt, szinte csak lányok. Éjszaka ébren maradtunk titokban, hogy tévézhessünk. Mivel ezt a házat valószínűleg német turistáknak is gyakran kiadták, elég komoly kábelportfólió volt elérhető (a kilencvenes évek vége felé jártunk).

Ahogy épp horrort vagy valami félelmetes/erőszakos filmet kerestünk, hirtelen másfajta felnőtt tartalmat találtunk.

Ottragadtunk. Amúgy mai szemmel nézve elég visszafogott pornónak tűnt, komoly párbeszédeket hallottunk (németül, amiből nem sokat értettünk), csak éppen mindenki meztelen volt (jó, akadt némi merevedés is, arra határozottan emlékszem). Ennek ellenére a happy finisht nem vártuk meg.”

Mikre nem vesz rá a szerelem?

„Nekem az egyik nagy szerelmem mutatott először pornót. Ő tapasztaltabb volt nálam, de én sem voltam annyira fiatal, a húszas éveim elején jártam.

Pár éve együtt voltunk már, amikor elárulta, hogy ő szokott pornót nézni, és megkérdezte, csatlakozom-e.

Természetesen igent mondtam, de végig furán éreztem magam. Azóta persze szakítottunk, de egyáltalán nem ezért. És azóta is megesik velem, hogy nézek pornót, de nekem ez inkább egyedül komfortos.” 

Törölve

„Egyáltalán nem emlékszem az elsőre. Tényleg öreg vagyok.” 

 

Síelős pornó extra szinkronnal

„Házibulin láttam először, amikor már vége volt a partinak, döglöttünk a szőnyegen és kapcsolgattuk a tévét. Valami síelős pornó ment, lenémítottuk, és hülyeségeket szinkronizáltunk alá.”

Megszakításos

„A pasimmal épp az ágyban heverésztünk, kapcsolgattuk a tévét, amikor megkérdezte, lenne-e kedvem pornót nézni vele. Kíváncsi ember lévén természetesen azonnal igent mondtam. A filmre magára már nem annyira emlékszem (teljesen átlagos old school pornó volt), de arra határozottan, hogy a srác egy idő után egyre sűrűbben rimánkodott, kapcsoljuk már ki, és csináljuk végre mi is ugyanazt, mint a színészek. De én nem bírtam levenni a szemem a képernyőről, nem azért, mert annyira felizgatott, hanem már akkor is nagyon érdekelt a történetek vége.”

via GIPHY

Rajzolt kolbász fura hangokkal

„Tisztán emlékszem: ötödikes voltam, az udvaron nagyon egy kupacban voltak páran az osztályból (főleg fiúk), és meredten nézték az egyikük telefonját (akkor még nagyon keveseknek volt okostelefonja), ahol egy rajzolt, nagy mellű nő valamit hatalmas lelkesedéssel tologatott a puncijába, és közben fura hangokat adott ki. Az már homályos, hogy valóban egy uborka vagy kolbász volt-e a célszerszáma vagy egy dildó, de tízéves fejjel én az előbbieket láttam bele. Nagyon szürreális volt ez a rajzolt figura ilyen helyzetben, azt meg végképp nem értettem, hogy az a fiú miért ennyire büszke magára, amiért ilyeneket mutogat (azt ekkor már nagyjából tudtam, hogy nem a gólya hozza a gyereket)… »Igazi« pornót először szerintem csak azután láttam, hogy elvesztettem a szüzességem.”

Na, meséljetek, nektek milyen volt az első?

Tóth Flóra

És ha már erre jársz: szeretnénk téged megkérni, hogy vegyél részt a WMN anonim szexkutatásában, mellyel az a célunk, hogy nyíltan beszéljünk a vágyainkról, meglássuk, mennyiféle vágy, vonzalom, fantázia és érzés kapcsolódik a szexhez, és milyen jó, hogy ebben sem kell egyformának lennünk. Irtsuk ki együtt a testünkhöz, a szexualitásunkhoz, a vágyainkhoz kapcsolódó szégyenérzetet, a tabukat és tévhiteket. A kérdőívet eléred ITT. Köszönjük, ha kitöltöd!

Kiemelt képünk illusztráció – Forrás: Getty Images/Image Source