1. Járt utat a járatlanért…

„A legjobb barátom és felesége Jamaicába mentek nászútra. Az első estén kipróbáltak egy ízesített, melegítő hatású síkosítót. Úgy derült ki, hogy a friss feleség allergiás rá, hogy a nemi szerve iszonyúan bedagadt. Az egész éjszakát a klinikán töltötték, majd az orvos közölte, hogy a hét hátralévő részére nyugodtan felejtsék el a szexet.”

2. Meglepetés!

„A nászéjszakánkon a férjem elment, hogy vegyen egy üveg pezsgőt. Addig én úgy döntöttem, hogy felveszem a vadiúj fehérneműszettem, amelyet kifejezetten erre az éjszakára vásároltam. Éppen a fürdőszobában készülődtem, amikor hallottam, hogy nyílik a hotelszobánk ajtaja. Gondolván, hogy a férjem tért vissza, kiszaladtam a fürdőből, hogy meglepjem a szexi ruhámban. Csakhogy nem a férjem állt az ajtóban, hanem az anyósom. Először lefagytam, majd amikor felocsúdtam, gyorsan magamra rántottam a köntösömet (hiszen majdnem meztelen voltam). Az anyósom csak nevetett, és próbált megnyugtatni, hogy látott már ilyet. Aztán amikor végre ki tudtam bökni, hogy mégis mit keres itt, felvilágosított, hogy az apósommal úgy döntöttek, hogy meglepik magukat egy nyaralással, és hogy a szomszéd szobában szálltak meg, a mi szobánkhoz pedig azért kapott kulcsot, mert az ő nevén van a foglalásunk.”

3. Nem mindegy…

„A férjem és én iszonyú izgatottan értünk ki a reptérre, életünk első és egyetlen nászútjára indultunk. A repülő és a szállás is már ki volt fizetve, nekünk csak pihennünk kellett – volna.

Ugyanis azt csak a gépen vettük észre, hogy a gép, amelyen ülünk, a kaliforniai San Joséba megy, a szállásunk viszont a Costa Rica-i San Joséban volt lefoglalva.”

4. Jó ötletnek tűnt

„Mexikóban voltam az anyámmal és a húgommal. A szállodánk udvarán sétáltunk, amikor észrevettünk egy síró nőt és mellette egy férfit, mindketten tele voltak zúzódásokkal és orvosi személyzet állta körül őket. Az egyik dolgozótól tudtuk meg, hogy a nászúton lévő párocska az erkélyen szexelt, és leestek. Szerencsére nem olyan magasról, de azért eléggé megütötték magukat. Tanulság: ne szexelj erkélyen.”

5. Au!

„Az esküvő napján megjött a menstruációm, így a nászút első öt napján emiatt szenvedtem. Majd elkaptam egy borzasztó húgyúti fertőzést. Csak olyan helyekre mehettünk, ahol a közelben volt egy mosdó, és persze a szex szóba se jöhetett.”

6. „Nyaralni visz az álomhajóóó”

„Mi egy hajóútra mentünk a nászutunkon, mert kevés pénzünk volt, és ez tűnt a legjobb választásnak, bár egyikünket sem vonzott annyira a dolog. Az egyetlen dolog, amelyet igazán vártunk, egy hosszú túra volt egy nemzeti parkban, ahol már jártam korábban és az egyik kedvenc helyem a világon. Csakhogy az előtte való éjjel rosszul lettem, 39 fokos lázam volt, és annyira köhögtem, hogy majdnem hánytam. Az egész napot az orvosnál töltöttem, miközben az egészségügyi személyzet azon tanakodott, hogy karanténba tegyenek-e, vagy sem. A következő két napban sem tudtam kikelni az ágyból, olyan gyenge voltam.”

7. Húszszemélyes nászút

„A férjem nagyszüleinek több nyaralója is van, és felajánlották, hogy a nászutunkat a tengerparti házukban tölthetjük. Naivan arra számítottam, hogy majd kettesben leszünk, és a nagyszülők ez idő alatt majd egy másik nyaralóba mennek. Hát nem. Ők is ott voltak, és meghívták az egész családot. Nagynéniket, nagybácsikat, unokatestvéreket, mindenkit. Több mint húsz ember tömörült egy három hálószobás házbam. Egy teljes héten keresztül. Amikor azt javasoltam, hogy béreljünk inkább egy motelszobát, a férjem elvetette az ötletet, nehogy megbántsunk valakit.

Így az egész nászutunkat a családjával töltöttük, és amikor kettesben indultunk sétálni a partra, többen kiakadtak, hogy nem töltünk velük elég időt.

Ez nyolc éve volt, azóta is házasok vagyunk, bár néha azért úgy érzem, hogy jobb lett volna elválni.”

8. Két hét gyötrelem

„A tervek szerint álmaink utazása lett volna a nászutunk: tizennégy nap alatt bejártuk volna Münchent, Párizst és Londont. Minden szállodát és repülőjegyet lefoglaltunk, a programokat előre kitaláltuk, tényleg minden készen állt arra, hogy felhőtlen legyen a nászutunk. Csakhogy az indulás előtt hét nappal vesekővel kórházba kerültem. És nem jött ki az indulás előtt. El lehet képzelni, milyen, amikor az embernek egy nyolcórás repülőút alatt VÉGIG pisilnie kell. Tízpercenként szaladtam ki, hogy pisiljek és/vagy hányjak a fájdalomtól. Aztán az ottlétünk alatt lett még egy vesekövem, meghúztam egy izmom, ami miatt alig tudtam járni, és még hörghurutot is kaptam…”

9. Van-e nálad tripper?

„A feleségemmel tizennégy éve vagyunk házasok annak ellenére, hogy katasztrofális volt a nászutunk. A nászéjszaka után, ami egyben az első szeretkezésünk is volt, észrevettem a nagylábujjamon egy piros foltot. Olyan volt, mint egy pattanás, de még soha nem volt pattanás a lábujjamon. És mivel azelőtt nem feküdtem le senkivel, ezért arra gondoltam, hogy talán lehet összefüggés a kettő között. De csak nem kérdezhettem meg a friss feleségemtől, hogy van-e nemi betegsége, úgyhogy inkább azzal próbáltam puhatolózni, hogy volt-e valamilyen szűrésen-vizsgálaton korábban. Nagy hiba volt. Néhány meglehetősen kínos óra után rájöttünk, hogy valójában bárányhimlős vagyok. Hazamentünk hát a szüleimhez, én napokig szenvedtem a bárányhimlőtől, a feleségem pedig a medencénk partján koktélozott.”

10. Póló és farmer

„Egyszer voltam egy igen furcsa esküvőn – mindenki pólóban és farmerban volt, de az igazán váratlan fordulat a menyegző után következett: a vőlegény összefeküdt a menyasszony legjobb barátjával a nászútjukon.”

11. Még mit nem!

„Jamaicában egy all-inclusive hotelben szálltunk meg. Az első nap a férjem valami rosszat evett – attól kezdve egész héten beteg volt. Később tudtam meg, hogy mások is megbetegedtek, és hogy az egészségügyi hatóságokat is bevonták, hogy kiderítsék, mi okozta többek rosszullétét. Kiderült, hogy éretlen gyümölcsöt szolgáltak fel. Kárpótlásként a hotel felajánlott nekünk néhány ingyenes napot, ha visszajövünk. Kinevettem őket.”

12. Majd jövőre

„A húgom és a sógorom Chicagóba mentek nászútra. A tesóm már az elején lebetegedett, majd lerobbant az autójuk. A hét közepén pedig váratlanul meghalt a nagymamánk. Végül korábban hazajöttek, hogy legyen idejük összeszedni magukat a temetésig, ami jó döntésnek bizonyult. Egy évvel később az évfordulójukon aztán újra elutaztak, szerencsére az már sokkal jobban sikerült.” 

13. Füled érjen bokáig!

„Jelenleg Indiában, Delhiben vagyok nászúton. Észak-Írországból jöttünk, tehát nem vagyunk hozzászokva az itteni ételekhez. A friss feleségem az előbb hányt az út szélén, és ma van a születésnapom.”

14. Mellek vs. spanyol konyha

„Régen az orlandói Hilton szállodában dolgoztam recepciósként, és egy friss házaspár igen furcsa kéréssel állt elém: ajánljak nekik egy jó sztriptíz- (topless-) bárt. Igencsak zavarba jöttem a kéréstől, és nem értettem, miért akarja valaki a nászéjszakáját egy ilyen helyen tölteni, de elirányítottam őket a város egy kétes negyedébe, ahol több ilyen bárt találhatnak. Miután elmentek, elmeséltem a kollégámnak, milyen furcsa ez a pár. Ám ő felvilágosított, hogy talán félreértettem őket, és valószínűleg tapasbárt kerestek. Csakhogy én azelőtt még sosem hallottam a tapasról, és nem tudtam, hogy létezik ilyen étterem, ezért a tapast toplessnek értettem.” 

15. A romantika csúcsa

„A nászéjszakánk annyiból állt, hogy éjfélig a férjem egyik barátjánál lógtunk, miközben ő ivott és füvezett, majd hazamentünk a szülei házába, és persze nem szexeltünk. Éppen válunk.”

Nektek is van nászutas rémtörténetetek? Írjátok meg kommentben!

Kiemelt képünk illusztráció – Forrás: Getty Images / CarlosDavid.org

Dián Dóri