A WMN szerkesztőségében már hónapok óta folynak az előkészületek, hiszen nagyon fontos esemény ez számunkra

Idén a Nemzeti Táncszínház adott otthont a SzuperWMN-gálának, ami idén az ötödik születésnapját ünnepelte. A főszervező csapat már kora délutántól a színházban volt, hogy figyelemmel kísérje a munkálatokat, a színpadi díszlet építését, a sajtófal felállítását és a catering előkészületeit. Fantasztikus volt látni, ahogy összeállt mindaz, amin hónapokon át keményen dolgoztunk.

A gála kezdetéig rengeteg munkánk volt még: elkalauzolni a jelölteket, műsorvezetőket a sminkeshez és a fodrászhoz, átnézni a beszédeket, elrendezni a díjakat – és persze a színpadbejárás. A social-csapat eközben tartalmat gyártott, amiket már láthattatok a WMN Instáján, most megmutatom nektek, amit eddig nem láthattatok, az előkészületek személyesebb oldalát.

D. Tóth Kriszta még utoljára átnézi a műsorvezetők szövegeit

Elsőként a jelöltekről gondoskodtunk, hiszen ők a legfontosabb szereplői az esténknek: Tuza Éva és Hadas Kriszta is már a sminkben, Farkas Franciska és Reményiné Csekeő Borbála még készülődik.

Hadas Kriszta és Tuza Éva a sminkben

A színpadbejárás mindig az egyik kedvenc részem, mert ilyenkor már teljesen kész a díszlet – ami idén is gyönyörű volt –, fény- és hangpróba a műsorvezetőkkel, átbeszéljük az egész forgatókönyvet. Az izgalom szinte tapintható a levegőben – tudjátok, az a jóféle izgalom. 

Kriszta és Epres Panni a színpadon

Kriszta ismerteti a menetet, ki hol áll, mikor melyik bemutatkozó videó érkezik, ki mikor ad át díjat, a videós csapat pedig a kamerákat igazítja, hiszen idén is felvettük az egész gálát, hogy aki nem tudott eljönni, az is részese lehessen valahogy ennek a csodás estének.

Bandi átvette az irányítást

A bejárás után felszaladok a WMN-öltözőbe, ahol mindig nagyon különleges a hangulat, garantáltan itt hangzanak el a legjobb sztorik (amikről érthető okokból nem mesélhetek sajnos). Nagyon jó újra együtt lenni a nehéz időszak után (és ellenére), igazán jót tesz a lelkünknek, hogy kicsit kiszakadhatunk a mindennapi életünkből, ez is a SzuperWMN egyik varázsa számunkra. 

Gyárfás Dorka és Krajnyik Cinti

A járványhelyzetből adódóan a szerkesztőség átállt a home office-ra, viszont így csak heti kétszer látjuk egymást, sőt, van, akit még ritkábban, a rotálódó irodabeosztás miatt. Úgyhogy elhihetitek, nagy öröm volt ez a nagy csapattalálkozás.

Egész este Kriszta mondata járt a fejemben, amit egy nyári csapatépítőn mondott: „Akkor is szeretjük egymást, amikor épp nem szeretjük egymást”.  Hát, mindig megbizonyosodom róla, hogy ez tényleg így van! 

Molnár Erika és Csepelyi Adri

Néha mondanunk sem kell semmit, elég egy ölelés. És általában tudjuk, mikor melyikünknek van rá a legnagyobb szüksége. Irodavezetőnk, Erika és Csepelyi Adri így üdvözölte egymást.

Mindenki ma a legszebb és a legcsinosabb, egy ilyen másfél év után mindannyian megérdemeljük, hogy ragyogjunk!

Szabó Anna Eszter és Csepelyi Adri

Az este legnagyobb fukszaiért járó díjat Szabó Anna Eszter és Csepelyi Adri nyerték holtversenyben.

Utolsó egyeztetések

Végre kezd minden összeállni, Kriszta is felvette gyönyörű ruháját, készen állunk a kezdésre. Még egy utolsó egyeztetésre elkapja őt Marossy Kriszta a sminkben. A vendégek érkeznek, a jelöltek és a műsorvezetők is alig várják, hogy elkezdődjön a gála, és átadjuk a megérdemelt díjakat a legbátrabbaknak. 

Irány a gála!

A sírás persze elkerülhetetlen, minden egyes gálán kibuggyannak belőlünk a meghatottság könnyei. A bombabiztos sminkemet is elmaszatoltam a végére, de nem bánom. A fogadáson pedig az ünneplés mellett végre együtt lehettünk, és töltekezhettünk azokkal a pozitív energiákkal, amikre már nagyon régóta szükségünk volt.

Éljenek a bátor nők, éljenek a női közösségek! Olyan jó, hogy vagyunk egymásnak!

Kerepeczki Anna

A képek Samsung Galaxy S21 Ultra 5G géppel készültek