WMN szerkesztőség cikkei

Összesen: 2639 db cikk

„Mintha valamennyi halott társam az én számmal beszélne” – A náci háborús főbűnösök nürnbergi pere

WMN Life – 2021. november 20. – WMN

„Egy része nem volt normális, a többi igen, kóros lelki alkatok voltak, de nem őrültek. Jól tudták, mit csinálnak” – mondta az amerikai börtönpszichológus a náci háborús bűnösökről, akiknek szembesítése és bírósági felelősségre vonása 76 évvel ezelőtt ezen a napon kezdődött meg, az egész világ szeme láttára. Az erről szóló írásunkat is csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

„Amiről senki nem beszél: nem olyan egyszerű ám megtermékenyülni” – Egy esetleges meddőségi diagnózissal szembenéző nő gondolatai

VIM – 2021. november 19. – WMN

„Hogyan legyek elég erős mindehhez? Hogyan legyek elég erős, hogy el tudjam majd viselni, ami rám vár? És hogyan viseljem majd el, ha kiderül, nem vár rám semmi?”

„Képtelen vagyok segítséget kérni!” – A túlzott függetlenség átka

WMN Life – 2021. november 17. – WMN

Mindig mindent egyedül megoldani rettenetesen fárasztó, segítséget kérni mégsem könnyű sokaknak. Ők azok, akik úgy gondolják, más úgysem tudna úgy megcsinálni valamit, ahogyan ők, és különben is, végtelenül kiszolgáltatottá tenné őket. Olvassátok el Fodor Alexandra pszichológus írását a problémáról.

Szülők a lelátón – Miért kiabáltok (be)?

WMN Life – 2021. november 13. – WMN

„Miért nem bíznak a szülők a gyerekeikben jobban? Miért nem bízzák a játék irányítását a szakemberekre? És miért üvöltenek így a lelátóról?”

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség