WMN szerkesztőség cikkei

Összesen: 2810 db cikk

„Ugyan, fiam, hiszen mi nem is iszunk" – Kisgyerekként egy alkoholbeteg családban

VIM – 2022. október 28. – WMN

Vajon hány (egykori) gyereknek ismerősek ezek a motívumok, ezek a karakterek, ez a tengermély fájdalom, amit a nagyszüleik szemében meglát?

Agyturkász, humbug, vagy segítség? – Ezt gondolják a pszichológusokról a megkérdezett magyarok

WMN Life – 2022. október 28. – WMN

Az IDEA Intézet és a 5-WORDS.com munkatársai idén év elején arra voltak kíváncsiak, mi jut eszükbe az embereknek a pszichológusokról. Kiderült, máshogy ítélik meg a szakmát a konzervatívok és a liberálisok. Böcskei Balázs és Pohly Ferenc vendégposztja.

„Épp csak azt nem mondták, hogy a gyermek egy szobanövény szintjén van” – Történet egy kislányról, akiről lemondott az orvosa

VIM – 2022. október 24. – WMN

„Én hiszek a lányomban, tudom, hogy mindent el fogunk érni együtt, mert ő egy csoda, egy hős, aki máris megmutatta a világnak, hogy hogyan kell küzdeni!” – Olvassátok el egy édesanya megkapó vallomását, aki egyetlen pillanatra sem mondott le a gyermekéről, és még a legsötétebb helyzetben is hitt benne.

„Félek, bántani fogok valakit, lehet, hogy magamat”! – A Kék Vonal pszichológusának jegyzete a tinédzserkori (ön)agresszióról

WMN Ügy – 2022. október 19. – WMN

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány által működtetett lelkisegély-szolgálat csatornáin soha ezelőtt nem volt ennyi öngyilkossági gondolatról szóló beszélgetés. És sajnos vannak helyzetek, amikor a gondolatból tettek lesznek. Van, aki önmaga ellen fordul, más kifelé keresi az útját a belső feszültségnek. Reményiné Csekeő Borbála, a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány pszichológusa így látja a krízist:

Bendl Vera: Mindet megdugnám

Kult – 2022. október 18. – WMN

„Moccanni sem akart e mellől a test mellől, holott hirtelen úgy érezte, ennek a férfinak két dolga van csak biztosan: véleménye és merevedése.”

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség