WMN szerkesztőség cikkei

Összesen: 2962 db cikk

Amennyire lenyűgöző, éppolyan riasztó: a tökéletes partner (olvasói novella)

VIM – 2024. február 21. – WMN

„Nem érti ő maga sem, hogy elképesztő műveltsége, vonzó intelligenciája, és letaglózó zsenialitása mellett miért nem volt még kapcsolata, és én sem értem. Immár ketten nem értjük.”

Ha rendőrök jöttek, anyámnak ott kellett hagynia, mintha egy zacskó marihuána lennék – Trevor Noah 40 éves

Kult – 2024. február 20. – WMN

A Grammy-díj-kiosztó házigazdája, a világhírű stand-up előadó, Trevor Noah minden idők egyik legbrutálisabb rasszista rendszerében született Johannesburg gettójában fekete anyától és fehér apától. A kisfiú, aki mindenhol idegen volt, mára nyolc nyelvet beszél, és százezreket gondolkodtat el bölcs humorával.

Ódzkodsz, megszokod, rákattansz, pezsegsz – mitől olyan menő a hideg zuhany, a jégfürdő és Wim Hof?

WMN Egszsg – 2024. február 19. – WMN

Aki rendszeresen gyakorolja, esküszik rá: napi egy perc jéghideg zuhany temérdek energiával tölt fel, és megdolgoztatja az érrendszer azon izmait is, amelyeket az elkényelmesedett életmódunk során kevésbé használunk. De nem mindegy, hogyan vágsz neki!

Mit ér a juhász a felesége nélkül?! – Sáfiánné Ibolya pásztor története

WMN Life – 2024. február 18. – WMN

Sáfiánné Ibolya pásztor. A férje mellett tanulta ki a mesterséget, és küldetésének érzi, hogy rámutasson, milyen fontos a nők szerepe az állattartásban, mezőgazdaságban. Olvassátok el ezt a nem mindennapi sorstörténetet!

Jordánia egyes részeit receptre kellene felírni – úti beszámoló

WMN Life – 2024. február 16. – WMN

Ali, a helyi idegenvezető, aki az ország lakosságának 95 százalékát személyesen ismerte. Ibrahim, a fűszerárus, aki három nyelven szórakoztatta a turistákat. A beduin lovas Petrában, aki nyaranta szörfözik, és salgótarjáni lányt vett el. Történetek Jordániából egy rajongójától:

< 1 2 3 4 5 6 7 >