WMN szerkesztőség cikkei

Apa. Apuka. Apuci. Fater – Aztán már csak a lelkiismeret-furdalás

VIM – 2019.02.17. – WMN

„Aztán emlékszem, felébredtem egyszer éjszaka, nagy szaladgálás volt… meg rémület, mert Apuka az árokba hajtott, összetörte a Skodát, és mindenki mindenkit okolt, nagyanyám anyámat, anyám nagyanyámat, csak apukát nem okolta senki. Pedig ivott, és épp a szeretőjéhez ment.”

Orvos-Tóth Noémi: „Apám megmentett engem” – HELLO, WMN! – Bemelegítő

Hello, WMN! – 2019.02.15. – WMN

„Az érzelmileg elérhető apa akár a fiú, akár a lánygyerekek számára számtalan előnnyel jár. Azok a gyerekek, akik úgy nőnek fel, hogy számíthatnak az apukájukra, akik megélhetik, hogy minden, ami velük történik, fontos az apa számára, felnőve érzelmileg stabilabbak lesznek, és könnyebben boldogulnak mind a társas kapcsolataikban, mind a szakmai életükben.”

Így szerettek ti – randitörténet az elrendezett házasságtól a Tinderig

WMN Life – 2019.02.14. – WMN

A mai napon sokkal többen randiznak, mint egy átlagos csütörtökön, ez biztos. De egyáltalán, mióta létező program a randi? Mi volt a randevú őse? És hogyan jutottunk el onnan a mai tinderes, villámrandis valósághoz? Történész szakértőnk végigveszi a fontosabb pontokat, amelyek meghatározták a párkeresés módját.

„A tudás átörökítéséért harcolunk, mégis lenéző pillantásokat kapunk” – Egy tanár levele

WMN Ügy – 2019.02.13. – WMN

Az oktatásügy problémái egy fiatal pedagógus szemével.

„Rád bízom, alkoss nekem valami újat, de ne vágj sokat, és a színe is maradjon. Van rá 20 perced” – A fodrász visszavág

WMN Life – 2019.02.12. – WMN

A legutóbbi, a fodrászatokban elszenvedett sérelmeinkről szóló cikkre íme, a szakember válasza. El ne dobd a hajad tőle!

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség