WMN szerkesztőség cikkei

Összesen: 2534 db cikk

Színvaknak kell-e lenniük a művészeteknek?

WMN Ügy – 2021. március 25. – WMN

„Soha nem írtam olyat, hogy fehér műfordító nem fordíthatja le egy fekete költő műveit. Ez eleve egy nevetséges gondolat” – mondta Körösi Ivettnek Janice Deul holland aktivista, aki „kirobbantotta” az Amanda Gorman-ügyet.

„Ahol a legjobban fáj, ott van a legtöbb tanulnivalónk bátorságról, szeretetről és önelfogadásról” – Mire tanítanak a párkapcsolati krízisek?

WMN Life – 2021. március 23. – WMN

Egy magyar lány, aki egyiptomi férfihoz ment feleségül, azon gondolkodik, vajon milyen tényezők állnak valójában egy párkapcsolat döccenőinek hátterében. Biztos, hogy azzal leszünk a legboldogabbak, akivel hasonló a hátterünk, neveltetésünk, anyanyelvünk?

„Még mindig csak tizenegy voltam. De már gyűlöltem a testem” – Egy nő története. Sok nő története

WMN Life – 2021. március 23. – WMN

„Valahol úgy éreztem, beteljesítettem a sorsom, mintha mindig is erre készültem volna. Megtörtént, amitől mindig rettegtem, és szinte vártam, hogy túlessek rajta, hogy ne kelljen tőle félnem többé” – Vica története egy kicsit minden nő története. Olvassátok el.

„Mind nyakig benne vagyunk ebben az egészben” – Egy egészségügyi hallgató gondolatai a járványról

WMN Egszsg – 2021. március 23. – WMN

A járványnak ezen a pontján ott tartunk, hogy önkénteseket toboroznak a kórházakba. Mindenkire szükség van. Aki egészségügyi pályára készült, arra végképp – készen áll már rá, vagy sem, most nem számít. Készen kell rá állni.

Macskamód ügyes, mackósan bumfordi, levesz a lábadról, mi az?

WMN Zizi – 2021. március 23. – WMN

Lássuk a medvét! Illetve macskát! Vagyis pandát…

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség