WMN szerkesztőség cikkei

Összesen: 3018 db cikk

Apa gyesen: nem tudod, valójában milyen, amíg nem tapasztalod

VIM – 2024. június 14. – WMN

Zalán munkahelye lehetővé tette, hogy munka mellett is sok időt tölthessen a kisfiával. Ám amikor ő ment el hét hónap gyesre, meglepte, mennyire más teljes napokat tölteni egy kisgyerekkel hónapokon át.

Szexuális erőszak áldozata lettem: 10 dolog, amit el szeretnék mondani a sorstársaimnak

VIM – 2024. június 10. – WMN

Olvasónk, Kriszta, évekkel ezelőtt szexuális erőszak áldozata lett. Arról ír, milyen érzések, gondolatok születtek meg benne a bűncselekmény óta, és milyen felismerésekre jutott.

A diákoktól rendszeresen megkapom: nem becsülnek, és hamarosan többet fognak keresni nálam

VIM – 2024. június 4. – WMN

Lili tudta, hogy a tanári szakma sem anyagilag, sem társadalmilag nem a legmegbecsültebb, mégis pozitív hozzáállással vágott bele. Arra viszont nem számított, hogy ilyen hamar és ennyire keményen arcul csapja a valóság.

Repülőúton egy kisbabával: így nem válik rémálommá

WMN Life – 2024. június 4. – WMN

Batancs Enikő óvodapedagógus, pedagógiai szaktanácsadó többször írt már nekünk kisgyerekkori problémák lehetséges megoldásáról, most pedig egy személyesebb írással jelentkezik: először utazott a kisbabájával repülőn. Elmondja, nekik milyen trükkök váltak be a hosszú úton.

Ha nem „eléggé” fogyatékos, de nem is elég érett egy gyerek

VIM – 2024. május 22. – WMN

Az óvodában nincs kapacitás egyéni bánásmódra. Ezért az egyébként gond nélkül integrálható gyerekeket is igyekeznek szegregált ellátásba irányítani. A tudatos szülők ez ellen természetesen kézzel-lábbal tiltakoznak. Miközben emberileg megértik az óvónők aggályait, félelmeit és túlterheltségét is.

< 1 2 3 4 5 6 7 >