WMN szerkesztőség cikkei

Összesen: 2810 db cikk

„Mama, mit csinált veled a papa?” – Rémálom: amikor a gyerek rád nyit szex közben

WMN SZEX – 2022. szeptember 9. – WMN

Vendégszerzőnkkel AZ történt, amiről azt gondolta, hogy csak az igazán gáz szülőkkel esik meg…

„Egy hét múlva már méhem sem lesz” – A szokatlanul erős menstruáció hátterében adenomiózis is lehet

VIM – 2022. szeptember 7. – WMN

Judit egy véletlen nyomán tudta meg, hogy valójában mi áll a szokatlanul erős menstruációja hátterében, ami aztán nehéz döntésre késztette.

„Sírt, mert az anyukája megígérte neki, hogy ma jönni fog, aztán mégsem érkezett meg” – Gyuszi története

WMN Life – 2022. augusztus 29. – WMN

A gyerekotthonba bekerülő kisfiúnak már az is elég nagy trauma, hogy kiszakítják a családjából, egy teljesen új környezethez, új szabályokhoz kell alkalmazkodnia. Hogy mindennek a tetejébe a szülője sem látogatja, csak ígérgeti, az elviselhetetlen gyötrelem.

Megcsináltam, mostantól bármire képes vagyok! – Így telt az idő három gyerekkel, amíg apa külön nyaralt

WMN Life – 2022. augusztus 29. – WMN

Sok-sok tapasztalattal járt ez a néhány hét, és a végén… de inkább olvassátok el az apa nélkül eltöltött hetek krónikáját.

„Egyszer eltelik majd úgy egy nap, hogy nem félünk már reggel attól, vajon mi vár ránk” – Egy SNI-s gyereket nevelő anya újabb vallomása

WMN Life – 2022. augusztus 24. – WMN

„Meg kellett szakítanom az írást, mert a fiunknak megint volt egy epizódja. Mostanában újra tikkel, forgatja a szemét, nyögdös. Ma nagyon nehéz napja van, fél hatkor kelt, eleve rosszul aludt éjjel is (így mi is), úgyhogy ma extrán kimerült, és bizonyos időközönként dührohamai vannak. Semmi értelme izmozni, szigorral dominálni. Csak az empátia segít. Hagytam, hogy az ölemben kisírja magát, most jobban van, olvas, a kicsi meg kirakózik mellette. Mintha a pár perccel ezelőtti üvöltés, sikítás soha nem is lett volna.” Olvassátok el vendégszerzőnk, Adél újabb írását arról, hogy milyen egy SNI gyerekkel az élet, hogy miket él át egy házasság, egy anya, mire kézhez kapják a diagnózist.

< 4 5 6 7 8 9 10 >

WMN közösség