D. Tóth Kriszta

D. Tóth Kriszta újságíró, szerkesztő, riporter, a WMN alapítója. Az Elviszlek magammal videósorozat és a Beszélnünk kell! podcast műsorvezetője, ilyen minőségében vannak mindenféle díjai. De ennél fontosabbnak érzi, hogy csaknem húsz év „intézményes újságírás” után kis irodalmi kitérővel megalapította saját, független médiavállalkozását, ahol jelenleg is ügyvezetőként és tartalomigazgatóként dolgozik. Vágya, hogy két korábbi regényéhez a belátható jövőben egy harmadik is csatlakozhasson. Érdeklődési körei: élet, kult, ember.

D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 589 db cikk

Egy ilyen díj után mindenki „megbocsát”, még én is magamnak – Öt győztes, öt gondolat

WMN PWR – 2023. július 4. – DTK

Eddig az egyszemélyes műhelyedben vagy a néhány fős családi vállalkozásodban dolgoztál, aztán egyszer csak egy bevilágított nagyszínpadon találod magad zsűri és közönség, LED-fal és kamerák között. Öt perced van, hogy bemutasd a vállalkozásod, és azt, hogy miben hiszel. Hogy közben mi játszódik le benned? Erről mesél öt kisvállalkozó:

Szabó Anna Eszter: A traumáink átrajzolják a tükörképünket

WMN Szpsg – 2023. július 3. – DTK

Egy kislány, aki rendszeresen azt hallja: milyen gyönyörű. Egy kiskamasz, akinek a testéhez nem jól közelednek. Egy fiatal nő, akinek erőszakkal átlépik a határait. Egy kétgyerekes anyuka, aki próbálja végre visszavenni a kontrollt az emlékei, az érzései és a tükörképe fölött. Szabó Anna Eszterrel D. Tóth Kriszta beszélgetett.

Tom Cruise, az ember, aki 61 éve a saját tüzében ég – Rendhagyó születésnapi portré

Kult – 2023. július 3. – DTK

Született július harmadikán. Hatvanegy évvel ezelőtt. És micsoda hatvanegy év volt ez! Tom Cruise Hollywood megkerülhetetlen, ellentmondásos, izgalmas alakja, akiről D. Tóth Kriszta írt cikket. Trigger warning: születésnapi, de nem feltétlenül rajongói.

Megvan az öt győztes a Visa női vállalkozói pályázatán!

WMN PWR – 2023. június 23. – DTK

Megvan az öt győztes, ez az öt kisvállalkozás-alapító nő nyerte a kétmillió forint támogatást és az egyéves személyre szabott mentorálást. A WMN alapítója, D. Tóth Kriszta ott volt a zsűriben, ez az ő beszámolója:

Berki Krisztián: „Fontosabb, hogy milyen emberré váltam, mint az, hogy olimpiai bajnok vagyok” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023. június 21. – DTK

Ha szeretnétek ma estére valami nyugalmasat, kellemeset és motiválót, akkor nézzétek meg Berki Krisztián olimpiai bajnok tornászt az Elviszlek magammal legfrissebb epizódjában. Ohmmmm…

< 3 4 5 6 7 8 9 >