D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 544 db cikk

Kollár-Klemencz László: Engem a jóisten a földre teremtett és nem egy társadalmi rendszerbe – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022. április 20. – DTK

Egyáltalán nem lehet (és nem is kell) kategorizálni. Sem zenészként, sem íróként, de még szülőként sem. Apa lett húszévesen és ötvenévesen is, és állítja: hatéves, örökbe fogadott fiával most sokkal átgondoltabb ebben a szerepben, mint anno. A Kistehén zenekarral végső búcsúra készülnének, de Kollár-Klemencz Lászlónak esze ágában sincs abbahagyni az alkotást (hála istennek). Itt a friss Elviszlek, nézzétek:

Fehér Balázs: „Lusta vagyok, önző, gátlástalan, kihasználom az embereket… én egy nárcisztikus ember voltam” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022. április 13. – DTK

Mi történik, amikor az ember a legmagasabb csúcsról egyszer csak lezuhan? Vajon mi van a legeslegmélyebb ponton túl? Mi segít kikecmeregni, létezik-e megváltás? És hogyan él tovább az, aki egyszer már mindent elveszített? Sokféle választ lehet adni ezekre a kérdésekre – Fehér Balázs, volt modell, énekes, a Carbonfools zenekar korábbi frontembere mutat most egyet ezek közül. A totális, kíméletlen szembenézést. Itt a friss Elviszlek magammal epizód, nézzétek meg:

Nagy-Kálózy Eszter: Minket valami olyan erős kapocs tart össze, ami az első pillanatban létrejött – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022. április 6. – DTK

Úgy érzi, egy színésznőt mindennap szembesítenek a korával – a kérdés az, hogy mit kezd ezzel. Hogyan szembesíti az embert a korával és a külsejével egy szerep? Mit kezd azzal a helyzettel, hogy az a férfi, aki 32 éve a társa, most a főnöke lett? És vajon hogyan lehet beilleszkedni egy sok sebből vérző, megtépázott társulatba? Itt a friss Elviszlek magammal, és benne: Nagy-Kálózy Eszter Kossuth-díjas színművész.

Vámos Miklós: „Megmaradtam örök kívülállónak, de ma már örülök neki” – Elviszlek magammal (PREMIER)

Elviszlek magammal – 2022. március 30. – DTK

Papírja van róla, hogy államellenes eszméket vallott a szocializmusban, bejárása volt Örkény és Weöres dolgozószobájába (és barátságába), a Yale-en drámaírást tanított, bár inkább a regény és a novella az ő műfaja, televíziósként pedig még véletlenül sem volt hajlandó a kamerába nézni. Egy kicsit sem szabályos, és (ma már) ezt egy kicsit sem bánja. Végre itt az Elviszlek magammal évadpremier, és benne: Vámos Miklós író. Nézzétek meg:

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség