D. Tóth Kriszta

D. Tóth Kriszta újságíró, szerkesztő, riporter, a WMN alapítója. Az Elviszlek magammal videósorozat és a Beszélnünk kell! podcast műsorvezetője, ilyen minőségében vannak mindenféle díjai. De ennél fontosabbnak érzi, hogy csaknem húsz év „intézményes újságírás” után kis irodalmi kitérővel megalapította saját, független médiavállalkozását, ahol jelenleg is ügyvezetőként és tartalomigazgatóként dolgozik. Vágya, hogy két korábbi regényéhez a belátható jövőben egy harmadik is csatlakozhasson. Érdeklődési körei: élet, kult, ember.

D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 630 db cikk

Rákóczi Feri: Nem tudtam normálisan szeretni – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024. április 17. – DTK

Vadon Jani távozása után megfordult a fejükben, hogy abbahagyják. De nem tették, így Rákóczi Feri másfél évtized után is ébreszti a fél országot Sebestyén Balázzsal együtt. De nem csak emiatt érdekes. Sőt. Szülői minták és párkapcsolati működések, na meg a jó kis elvehetetlen és megmásíthatatlan vidéki magyar vér… itt az e heti Elviszlek!

Fekete Giorgio (Carson Coma): Gyűlöletalapú társadalomban élünk – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024. április 3. – DTK

Beintenek a propagandasajtónak, csoportterápiára járnak zenekarostul és bátran felvállalják a generációjuk dühét. Ők a Carson Coma tagjai, Fekete Giorgio és Héra Barnabás, az Elviszlek magammal premieradásának első vendégei.

D. Tóth Kriszta: Maradékmentés '23

WMN Life – 2024. január 1. – DTK

Sosehalunkmeg, mindmeghalunk. Viszlát, 2023!

Beszélnünk kell! – A szülő elvesztéséről – Nyáry Lucával (ÉVADZÁRÓ)

Beszélnünk kell! – 2023. december 21. – DTK

Nagy feladat túlélni az idejekorán elveszített szülőt. Életet, erőt építeni a hiányból, kamaszkorban megtanulni, hogy miközben te építed magad, a gyász is épül benned. Nyáry Luca tizenhárom éves volt, amikor elvesztette az édesanyját. A Beszélnünk kell! ötödik évadának záróepizódjában az ő útját mutatjuk be:

Friedl Zsuzsa: Nem akkor kell magunkkal foglalkozni, amikor baj van, hanem folyamatosan – portréinterjú

WMN PWR – 2023. december 15. – DTK

Hogyan lehet embernek maradni a multivilágban vezetőként, olyan döntések felelősségével a válladon, amelyek emberek ezreinek életére vannak közvetlen hatással? Magyarország egyik legsikeresebb női csúcsvezetőjével, Friedl Zsuzsával beszélgetett D. Tóth Kriszta.

< 1 2 3 4 5 6 7 >