D. Tóth Kriszta

D. Tóth Kriszta újságíró, szerkesztő, riporter, a WMN alapítója. Az Elviszlek magammal videósorozat és a Beszélnünk kell! podcast műsorvezetője, ilyen minőségében vannak mindenféle díjai. De ennél fontosabbnak érzi, hogy csaknem húsz év „intézményes újságírás” után kis irodalmi kitérővel megalapította saját, független médiavállalkozását, ahol jelenleg is ügyvezetőként és tartalomigazgatóként dolgozik. Vágya, hogy két korábbi regényéhez a belátható jövőben egy harmadik is csatlakozhasson. Érdeklődési körei: élet, kult, ember.

D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 633 db cikk

Orvos-Tóth Noémi: Hajlékonynak kell lenni ahhoz, hogy az ünnepek jól sikerüljenek

WMN Ünnp – 2023. november 17. – DTK

A karácsony a megfelelési kényszerek és az elvárások időszaka is. Mit hozunk magunkkal családi örökségként a régmúlt ünnepekből? És hogyan érhetjük el, hogy egy-egy szerencsétlen mondat, vagy baki miatt ne vesszünk össze a szeretteinkkel a jelenben? Erről kérdezte Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológust D. Tóth Kriszta.

Beszélnünk kell! – A párkapcsolati erőszakról – Mózes Zsófival

Beszélnünk kell! – 2023. november 16. – DTK

Már eleve ahhoz hihetetlen erő kell, hogy az ember ki tudjon lépni egy bántalmazó kapcsolatból – hát még ahhoz, hogy sikerrel végigvigyen egy pert a bántalmazójával szemben, a fájdalmát erővé kovácsolva pedig segítsen másoknak is ezen az úton. A Beszélnünk kell! új epizódjában ezen a héten Mózes Zsófi történetét ismerhetitek meg:

Azahriah: Terv szerint halad minden – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023. november 15. – DTK

Azahriah az Elviszlekben. Még egyszer: Azahriah az Elviszlekben. Nem húzzuk az időt, íme:

Visszanyerheti a látását az a férfi, akin a világon először teljes szemátültetést hajtottak végre

WMN Egszsg – 2023. november 13. – DTK

Nagyon bizakodók az orvosai annak a 46 éves amerikai férfinak, aki egy fél arcot és egy teljes szemet kapott. Aaron Jamest még 2021-ben érte baleset munka közben, a 7200 voltos áramütésben fél karját is elvesztette. Ő az első ember, akin sikeres teljes szemátültetést hajtottak végre.

Beszélnünk kell! – A depresszióról – Csepelyi Adrienn-nel

Beszélnünk kell! – 2023. november 9. – DTK

A depresszió rengeteg embert érint, mégis kevés szó esik arról, mit okoz valójában annak az életében, aki ezzel a betegséggel küzd. Csepelyi Adrienn a Beszélnünk kell! ötödik évadában most megtöri az ezzel kapcsolatos tabukat:

< 4 5 6 7 8 9 10 >