D. Tóth Kriszta

D. Tóth Kriszta újságíró, szerkesztő, riporter, a WMN alapítója. Az Elviszlek magammal videósorozat és a Beszélnünk kell! podcast műsorvezetője, ilyen minőségében vannak mindenféle díjai. De ennél fontosabbnak érzi, hogy csaknem húsz év „intézményes újságírás” után kis irodalmi kitérővel megalapította saját, független médiavállalkozását, ahol jelenleg is ügyvezetőként és tartalomigazgatóként dolgozik. Vágya, hogy két korábbi regényéhez a belátható jövőben egy harmadik is csatlakozhasson. Érdeklődési körei: élet, kult, ember.

D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 589 db cikk

Csepelyi Adrienn: A testemmel előbb voltam jóban, mint a lelkemmel

WMN Szpsg – 2023. június 19. – DTK

Egy mellében talált csomó kapcsán tanult meg nem könyörtelen lenni a testével, később egy betegség hozta el a felismerést, hogy a lelkének is jár a segítség és a megértés. Csepelyi Adrienn – nem csak a képeken retus nélkül.

Linczényi Márkó: Valaki mindig őrjöng. Vagy én, vagy a gyerekek – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023. június 14. – DTK

„Egy piperkőc, arrogáns csajozógépből, egy ficsúrból egy normcore apává faragódtam” – magunk sem fogalmazhattunk volna jobban. Linczényi Márkó tényleg a szemünk előtt nőtt bele az életbe, és jutott el a The Kolin glampop frontemberségtől a kétgyerekes, átgondolt kispapaságig. Itt az új Elviszlek, nézzétek:

„Módszeresen feltéptem az összes sebemet” – Exkluzív interjú Julianna Margulies színésszel

Kult – 2023. június 8. – DTK

Ma 57 éves Julianna Margulies, a Vészhelyzet sztárja. Ebből az alkalomból D. Tóth Kriszta korábbi, exkluzív interjúját hoztuk el nektek, amelyben a színésznő elképesztő nyíltsággal beszél gyerekkori traumákról, a szülői minták felülírásáról, (ön)bántalmazásról, otthonkeresésről és megbocsátásról.

Balázs Andi: „Próbáltam nem tukmálni a gyászomat senkire” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023. június 7. – DTK

Balázs Andi egy éve készült erre a beszélgetésre. Egyszerre várta és félt tőle. Számunkra pedig megtiszteltetés, hogy minket választott, hogy itt érzi biztonságban magát. Az e heti Elviszlek egy kicsit más, mint a többi.

Martinovics Dorina: Akkor érzem magam biztonságban, ha nem teszem ki, hogy nő vagyok – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023. május 31. – DTK

Ő volt a horgolt sapkás lány az ezredfordulón, a Pannon GSM-reklámban. Ő volt Léna a Társas játékban. Ő volt a Radnóti Színház ünnepelt naivája, „a lány, aki sír”. És ő volt az, aki a negyvenedik születésnapján egy határozott mozdulattal zárt le egy egész korszakot. Most, egy évvel később, élete szerepét játssza, pedig mindent elkövetett, hogy ne kelljen. Ahogy az interjú ellen is, de végül csak összejött. Hála istennek! Martinovics Dorina az e heti Elviszlekben.

< 4 5 6 7 8 9 10 >