D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 566 db cikk

Oláh Ibolya: Csak annyit ismertek belőlem, amennyit én meg akarok mutatni – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022. május 4. – DTK

44 évesen egy-egy jól sikerült közös munka vagy éppen beszélgetés után még mindig gyakran azt kapja: „nahát, nem is gondoltam volna”, vagy „milyen kellemes csalódás”. Oláh Ibolyát húsz éve ismerte meg az ország, vagyis… akkor látta, hallotta először. Megismerni igazán sosem sikerült. Talán a friss Elviszlek-epizód picit közelebb visz hozzá mindannyiunkat:

Hodász András atya: „Rettenetesen nagy a szorongás az emberekben, és ez megbetegíti a társadalmat” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022. április 27. – DTK

Pszichológushoz jár, antidepresszánsokat szed és kiégett. Ráadásul minderről nyíltan beszél. Ahogy minden másról is, ami foglalkoztatja, akkor is, ha azzal évezredes határokat feszeget. Hodász András atya abbahagyta azt a YouTube-csatornát, amely az ország egyik legismertebb papjává tette. Kiégés, csalódottság, a társadalom állapota, gyógyulás és újjáépülés… na meg a „szupererőt kölcsönző” reverenda; itt a friss Elviszlek magammal, nézzétek meg:

Kollár-Klemencz László: Engem a jóisten a földre teremtett és nem egy társadalmi rendszerbe – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022. április 20. – DTK

Egyáltalán nem lehet (és nem is kell) kategorizálni. Sem zenészként, sem íróként, de még szülőként sem. Apa lett húszévesen és ötvenévesen is, és állítja: hatéves, örökbe fogadott fiával most sokkal átgondoltabb ebben a szerepben, mint anno. A Kistehén zenekarral végső búcsúra készülnének, de Kollár-Klemencz Lászlónak esze ágában sincs abbahagyni az alkotást (hála istennek). Itt a friss Elviszlek, nézzétek:

Fehér Balázs: „Lusta vagyok, önző, gátlástalan, kihasználom az embereket… én egy nárcisztikus ember voltam” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022. április 13. – DTK

Mi történik, amikor az ember a legmagasabb csúcsról egyszer csak lezuhan? Vajon mi van a legeslegmélyebb ponton túl? Mi segít kikecmeregni, létezik-e megváltás? És hogyan él tovább az, aki egyszer már mindent elveszített? Sokféle választ lehet adni ezekre a kérdésekre – Fehér Balázs, volt modell, énekes, a Carbonfools zenekar korábbi frontembere mutat most egyet ezek közül. A totális, kíméletlen szembenézést. Itt a friss Elviszlek magammal epizód, nézzétek meg:

Nagy-Kálózy Eszter: Minket valami olyan erős kapocs tart össze, ami az első pillanatban létrejött – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022. április 6. – DTK

Úgy érzi, egy színésznőt mindennap szembesítenek a korával – a kérdés az, hogy mit kezd ezzel. Hogyan szembesíti az embert a korával és a külsejével egy szerep? Mit kezd azzal a helyzettel, hogy az a férfi, aki 32 éve a társa, most a főnöke lett? És vajon hogyan lehet beilleszkedni egy sok sebből vérző, megtépázott társulatba? Itt a friss Elviszlek magammal, és benne: Nagy-Kálózy Eszter Kossuth-díjas színművész.

< 5 6 7 8 9 10 11 >

WMN közösség