D. Tóth Kriszta

D. Tóth Kriszta újságíró, szerkesztő, riporter, a WMN alapítója. Az Elviszlek magammal videósorozat és a Beszélnünk kell! podcast műsorvezetője, ilyen minőségében vannak mindenféle díjai. De ennél fontosabbnak érzi, hogy csaknem húsz év „intézményes újságírás” után kis irodalmi kitérővel megalapította saját, független médiavállalkozását, ahol jelenleg is ügyvezetőként és tartalomigazgatóként dolgozik. Vágya, hogy két korábbi regényéhez a belátható jövőben egy harmadik is csatlakozhasson. Érdeklődési körei: élet, kult, ember.

D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 633 db cikk

Hodász András: Voltam olyan mélyen, hogy nem volt egyértelmű, hogy lesz holnap

BREAKOUT ROOM – 2024. május 19. – DTK

A papi hivatást maga mögött hagyta, és coming outja után kisebb egzisztenciális és közösségi biztonságban, de „szabad emberként” éli életét Hodász András. Közben intenízv önismereti munkában van, hogy szembenézzen a saját korábbi életével, gyerekkori traumáival, és identitásának különböző pilléreivel. Mindezt elég nagy részben a nyilvánosság előtt.

Kerekes Vica: Olyan világot élünk, hogy nem lehet csendben maradni – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024. május 15. – DTK

Öt nyelven játszik, három országban ismert és elismert művész, akinek a szavára odafigyelnek – és ezzel tudatosan él is. Közben pedig olyan, mint egy érzékeny, bohém tinédzser. Az Elviszlek e heti vendége: Kerekes Vica színész.

„Akkor sem szerettem a gyerekeket, amikor én gyerek voltam” – Egy tudatosan gyermektelen nő vallomása

BREAKOUT ROOM – 2024. május 12. – DTK

Horváth Viktória 32 éves, párkapcsolatban él, jó munkája és kellő önismerete van. E paraméterek alapján akár ígéretes anyukája lehetne egy gyereknek. De ő nem akar gyereket. Biztosan nem. Olyannyira nem, hogy elutazott Szlovákiába, és sterilizáltatta magát. A Breakout Roomban pedig elmondja, hogy mi vezetett idáig, és mi lesz ezután.

Hien: A tárgyiasítás, megfűszerezve egy kis ázsiai fétissel, borzalmas – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024. május 8. – DTK

Nguyễn Thanh Hiềnt, a vietnámi származású magyar énekesnőt 2008-ban, 14 évesen ismerte meg az ország, és sokakban ma is a csodás hangú, tüllszoknyás ázsiai kislány kép él róla.

Versegi Beáta szerzetes nővér: Többen meg akartak menteni, amikor beálltam a rendbe

BREAKOUT ROOM – 2024. május 5. – DTK

Gyerek utáni vágy, a családi sokk, amit a bevonulása okozott, az édesapja halálba kísérése, egy keserves kiégés, vagy épp a katolikus egyház napvilágot látott bántalmazási ügyei – nem volt olyan kérdés, amire Versegi Beáta szerzetes nővér ne válaszolt volna őszintén és nyíltan a Breakout Roomban.

< 1 2 3 4 5 6 7 >