D. Tóth Kriszta

D. Tóth Kriszta újságíró, szerkesztő, riporter, a WMN alapítója. Az Elviszlek magammal videósorozat és a Beszélnünk kell! podcast műsorvezetője, ilyen minőségében vannak mindenféle díjai. De ennél fontosabbnak érzi, hogy csaknem húsz év „intézményes újságírás” után kis irodalmi kitérővel megalapította saját, független médiavállalkozását, ahol jelenleg is ügyvezetőként és tartalomigazgatóként dolgozik. Vágya, hogy két korábbi regényéhez a belátható jövőben egy harmadik is csatlakozhasson. Érdeklődési körei: élet, kult, ember.

D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 589 db cikk

Kepes András: „Nem lázadtam időben, szerintem most kezdek” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023. november 8. – DTK

Még a legendásan nyugodt Kepest is kibillentették néha az elmúlt hetek médiaszerepléseire adott, itt-ott szélsőséges reakciók. De nemcsak erről és nemcsak az új könyvről beszélgettek DTK-val, hanem arról is, hogy például miért volt kevésbé felszabadult apa a 70-es években, mint legutóbbi (hatodik) gyereke születése után. És miért jó, hogy megtanult veszekedni végre. Meg még sok-sok minden másról. Itt a friss Elviszlek, és benne Kepes András, nézzétek:

Sarki fény Magyarországon: „Időnként a Napunk pöffent egy nagyot”

WMN Life – 2023. november 6. – DTK

Ha lemaradtál róla, ne aggódj, a következő egy-másfél évben még erősödhet is a Magyarországról is látható sarki fényjelenség. De ha sikerült lefotóznod tegnap este, akkor oszd meg velünk Facebook kommentben!

Beszélnünk kell! (évadpremier) – Az átsuhanó babákról – Filákovity Radojkával

Beszélnünk kell! – 2023. november 2. – DTK

Itt az új évad, és már nemcsak hanganyagban, hanem videón is! De nem ez az egyetlen újítás a Beszélnünk kell! podcast ötödik évadában; minden eddiginél mélyebb és személyesebb beszélgetések jönnek, D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi mellé minden epizódban csatlakozik egy WMN-vendég, a saját történetével. A premierben Filákovity Radojka, a téma: az elveszített, de soha el nem múló kisbabák.

„Amit az emberek sikernek gondolnak, az egy lufi” – Miller Dávid és Ullmann Mónika az Elviszlekben

Elviszlek magammal – 2023. november 1. – DTK

Családi utazás az Elviszlekben: Miller Dávid műsorvezető-zenész és anyukája, Ullmann Mónika színész izgalmas dinamikával tölti meg az utasteret az első perctől az utolsóig – együtt és külön-külön is. Nézzétek meg őket ez e heti epizódban!

Sodró Eliza: „Arra vagyunk szocializálva, hogy velünk mindent meg lehessen tenni” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023. október 25. – DTK

Látszólag törékeny és fiatal, de annyi erő, tehetség és bölcsesség van benne, hogy betölti a rendelkezésére álló teret, legyen az színpad, vászon, képernyő… vagy autó. A Elviszlek magammal legújabb vendége: Sodró Eliza színész.

< 1 2 3 4 5 6 7 >