D. Tóth Kriszta

D. Tóth Kriszta újságíró, szerkesztő, riporter, a WMN alapítója. Az Elviszlek magammal videósorozat és a Beszélnünk kell! podcast műsorvezetője, ilyen minőségében vannak mindenféle díjai. De ennél fontosabbnak érzi, hogy csaknem húsz év „intézményes újságírás” után kis irodalmi kitérővel megalapította saját, független médiavállalkozását, ahol jelenleg is ügyvezetőként és tartalomigazgatóként dolgozik. Vágya, hogy két korábbi regényéhez a belátható jövőben egy harmadik is csatlakozhasson. Érdeklődési körei: élet, kult, ember.

D. Tóth Kriszta cikkei

Összesen: 633 db cikk

D. Tóth Kriszta: Maradékmentés '23

WMN Life – 2024. január 1. – DTK

Sosehalunkmeg, mindmeghalunk. Viszlát, 2023!

Beszélnünk kell! – A szülő elvesztéséről – Nyáry Lucával (ÉVADZÁRÓ)

Beszélnünk kell! – 2023. december 21. – DTK

Nagy feladat túlélni az idejekorán elveszített szülőt. Életet, erőt építeni a hiányból, kamaszkorban megtanulni, hogy miközben te építed magad, a gyász is épül benned. Nyáry Luca tizenhárom éves volt, amikor elvesztette az édesanyját. A Beszélnünk kell! ötödik évadának záróepizódjában az ő útját mutatjuk be:

Friedl Zsuzsa: Nem akkor kell magunkkal foglalkozni, amikor baj van, hanem folyamatosan – portréinterjú

WMN PWR – 2023. december 15. – DTK

Hogyan lehet embernek maradni a multivilágban vezetőként, olyan döntések felelősségével a válladon, amelyek emberek ezreinek életére vannak közvetlen hatással? Magyarország egyik legsikeresebb női csúcsvezetőjével, Friedl Zsuzsával beszélgetett D. Tóth Kriszta.

Beszélnünk kell! – A szülési traumákról – Szabó Anna Eszterrel

Beszélnünk kell! – 2023. december 14. – DTK

Annak, ami a szülőszobában zajlik, annak, ahogyan a szülés-születés megtörténik, óriási jelentősége van. Sorsmeghatározó életesemény a nőnek – illetve a szülőpárnak – és a babának egyaránt. A Beszélnünk kell! legújabb adásában D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi a szülésről, születésről és annak messzire nyúló hatásairól beszélgetnek Szabó Anna Eszterrel.

Nagy Ervin: „Hülyegyerek, mi a f@szt akarsz, hát engem az apám szeret!”

Kult – 2023. december 10. – DTK

„– Figyelj, mi kell egy nagyregény megírásához? – Segg.” „Fölnézek a szárítókötélre, oszt négy bugyi, egy gatya.” „Ritka állatfaj vagyunk: a disznót felbontjuk kézzel, de attól még a nőnek ugyanolyan jogai vannak.” Nagy Ervin életrajzi kötetének bemutatóján jártunk.

< 2 3 4 5 6 7 8 >