Valóban idegméreg az umami, avagy a nátrium-glutamát? – Minden, amit tudni akartál az ötödik alapízről
Fogadjunk, hogy már te is átélted az umamiélményt, akkor is, ha nem tudsz róla!
Fogadjunk, hogy már te is átélted az umamiélményt, akkor is, ha nem tudsz róla!
Végy egy padlizsánt. Vagy ha már megvetted, ne dobd ki!
Ínycsiklandó finomságok halloweenre, őszi szünetre… vagy csak úgy: Fiala Borcsától és Tóth Flórától.
Lengyel pierogi, avagy krumplis tészta másképp. Kedves grenadírmars, köszönjük, majd értesítjük!
Úgy érzed, igazi profi vagy a konyhában? Hát lássuk!
Feljegyzéseim a konyhából – Szentesi Éva.
Zöldséghéjból alaplé, reteklevélből pesztó? Simán! Reméljük, a cikk olvasása után te is észreveszed a konyhai maradékokban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket!
Kedves gombaszkeptikusok, ezzel a két recepttel szeretnénk meggyőzni titeket, hogy gombát enni jó: