A piacozás sohasem kizárólag a bevásárlásról szól
Mondunk egy remek céklatatár- és egy gyors, kelesztés nélküli borsos, parmezános kenyérreceptet, ti meg cserébe kommentben mondjátok el, melyik piacra szerettek járni, és miért!
Mondunk egy remek céklatatár- és egy gyors, kelesztés nélküli borsos, parmezános kenyérreceptet, ti meg cserébe kommentben mondjátok el, melyik piacra szerettek járni, és miért!
Itt a medvehagymaszezon, úgyhogy ha lapul a hűtődben egy csokor zöld, mondjuk is gyorsan, mit lehet alá készíteni!
Tóth Szilárd Michelin-csillagos séffel Csepelyi Adrienn beszélgetett kedvenc húsvéti ételeikről és emlékeikről.
Karfiol, cukkini, cékla… egy kicsit másképp.
Mit csinál egy food dizájner? 🍛 Milyen kollektív ízemlékeken osztozunk? 🍽 Mi az az egy étel, amit a legtöbben megőriznének a jövő generációinak? Ízes beszélgetés #GógAngéla formatervezővel. #interjú #nosztalgia #Jövőasztala
Ismerjétek meg a világ egyik leghíresebb séfjét, aki pár nappal ezelőtt az Oscar-vacsorát készítette el, most pedig Fiala Borcsának adott interjút:
Ha egy kis lélekmelengető, forró japán levesre vágynál, ami persze réér azonnal.
Tél végi, vitaminhiányos betegségszezonban szinte életmentő. Tóth Flóra így szokta elkészíteni, és szerintünk tud újat mondani: