WMN KNYHA
WMN KNYHA

A piacozás sohasem kizárólag a bevásárlásról szól

WMN KNYHA – 2023.04.14. – FB

Mondunk egy remek céklatatár- és egy gyors, kelesztés nélküli borsos, parmezános kenyérreceptet, ti meg cserébe kommentben mondjátok el, melyik piacra szerettek járni, és miért!

Hamlet, aki bureket sütött a bolognai spagettiből

WMN KNYHA – 2023.04.12. – FB

Itt a medvehagymaszezon, úgyhogy ha lapul a hűtődben egy csokor zöld, mondjuk is gyorsan, mit lehet alá készíteni!

Sárgatúró, töltött tyúk: szatmári húsvét a Michelin-csillagos séffel

WMN KNYHA – 2023.04.08. – CSA

Tóth Szilárd Michelin-csillagos séffel Csepelyi Adrienn beszélgetett kedvenc húsvéti ételeikről és emlékeikről.

„A vitrinbe kerül édesanyám zöldborsólevese” – Beszélgetés Góg Angéla food dizájnerrel

WMN KNYHA – 2023.03.23. – FB

Mit csinál egy food dizájner? 🍛 Milyen kollektív ízemlékeken osztozunk? 🍽 Mi az az egy étel, amit a legtöbben megőriznének a jövő generációinak? Ízes beszélgetés #GógAngéla formatervezővel. #interjú #nosztalgia #Jövőasztala

Wolfgang Puck: A vendéglátás olyan, mint a házasság, nem üldögélhetsz a babérjaidon, mert akkor ellaposodik, dolgozni kell rajta

WMN KNYHA – 2023.03.19. – FB

Ismerjétek meg a világ egyik leghíresebb séfjét, aki pár nappal ezelőtt az Oscar-vacsorát készítette el, most pedig Fiala Borcsának adott interjút:

Csettintésre elkészülő umami-bomba – 20 perces miso-leves recept

WMN KNYHA – 2023.03.16. – FB

Ha egy kis lélekmelengető, forró japán levesre vágynál, ami persze réér azonnal.

Gyógyító húsleves, amit mindenki másképp csinál

WMN KNYHA – 2023.03.12. – TF

Tél végi, vitaminhiányos betegségszezonban szinte életmentő. Tóth Flóra így szokta elkészíteni, és szerintünk tud újat mondani:

< 7 8 9 10 11 12 13 >