1. Lépj be a Facebookra, majd legfelül bal kéz felől a „Hírfolyamra” kattintva válaszd ki a legördülő menüből, a „Beállítások szerkesztése” fület. 

 

 2. A felugró ablakban kattints „Az elsőként megjelenők beállítás” fülre

3. A megjelenő ismerősök, kedvelt oldalak listából keresd ki a WMN-t, majd kattints rá 

4. A másik lehetőség, hogy felmész a Facebook-oldalunkra, a „Követés” lenyíló fülre rákattintva legördül egy lista, és ott választod ki a „Megjelenítés elsőként”-et

(Biztos, ami biztos, állítsd be az első három lépésben leírt módon, és így is!)

Sőt, ezen a fülön belül érdemes egyúttal beállítanod azt is, hogy ne maradj le soha az élő videóinkról, például a SzuperWMN díjátadó gáláról, a konyhai főzéseinkről, spontán hülyéskedéseinkről, vagy olyan évközi eseményekről, ahol találkozhatsz velünk – mint például a Hello, WMN! rendezvények.

Szóval, ha már úgyis eltöltöttél két percet azzal, hogy bebiztosítsd magad a WMN-tartalmakkal kapcsolatban, akkor a képen látható legördülő menüsorban, az értesítések fülön belül kattints a „Bekapcsolva” fülre. Így elsőként fogsz értesülni a meghirdetett eseményeinkről, élő videóinkról és minden más izgalmas dolgunkról. 

Update 1. Okostelefonon, így tudod megcsinálni

A folyamat pontosan így néz ki - ugyanezt, lent lépésről, lépésre is megmutatjuk:

1. Menj a beállításokba, azon belül is a hírfolyam-beállításokba

Android, iOs-től függően ez a három vízszintes vonal lehet a képernyő alján, vagy tetején is. Nem mindegyik készülék esetében jelölik három vízszintes vonallal, más ikon is ábrázolhatja a ,,Beállítások" menüpontot. Keresd meg, és azon belül menj a ,,Hírfolyam-beállításokba"

2.  

3. 

4. 

5.

 

Köszönjük, hogy lassan három éve az olvasóink vagytok! Maradjatok velünk továbbra is!

 A WMN csapata