A lassú reggelik varázsa – Vegyünk példát a törökökről!
Nem marad más, amíg nem ülhetünk ki a teraszokra, mint hogy otthon varázsoljunk magunknak ünnepi lakomákat – legalább képzeletben beutazva közben a világot.
Nem marad más, amíg nem ülhetünk ki a teraszokra, mint hogy otthon varázsoljunk magunknak ünnepi lakomákat – legalább képzeletben beutazva közben a világot.
Fiala Borcsa elárulja legféltettebb titkát, avagy hogyan lehet túlélni két bevált sablon egymásra illesztésével és némi előretervezéssel a karantén és a digitális oktatás okozta legnagyobb kihívást: a család FOLYAMATOS etetését.
Több órás meló egyetlen kanál étel „gyerekbe juttatásáért”, brokkolizabálás példamutatásképp, „diszkrét” szülői átverések csúfos kudarca, a „savanyúság is zöldség” folyamatos hajtogatása, és a múlt heti kedvenc étel szomorúan széttúrt maradékának szülői belapátolása – ha bármelyik ismerős, neked szól ez a cikk!
Írjátok meg kommentben, milyen zöldségből készítenétek még curryt! A cikk elolvasása után ér kommentelni!
Miért hasonlította a mustárhoz Jézus Isten országát? Mit tegyél, ha skorpiótámadás ér? Milyen gyorsan lehet megenni egy nagy bögre mustárt? Melyik két ország a világ mustárnagyhatalma? (Nem, nem Franciaország, és még csak nem is Anglia.)
Speckó zellerkrémleves, sáfrányos csirke, babka: így készíti őket Lilla.
Ha te is legszívesebben pizzát ennél pizzával, és most kipróbálnál három könnyű, egészséges, alternatív receptet, akkor gyere, mutatjuk!
Földimogyorókrém-rajongók, szevasztok! Ha te is rá-rájársz a kamrában az amcsi mogyorós tégelyre, ezt a cikket neked írtuk!