1.

Chandler szeretné a csúcsra juttatni újdonsült barátnőjét, de még a női test erogén zónáit sem ismeri rendesen, ezért a lányok úgy döntenek, hogy segítenek neki. Monica készít egy rajzot és megmutatja, hol vannak azok a pontok, amelyekkel érdemes foglalkozni, majd látványosan szemlélteti is a hatást.

2.

A legviccesebb részek egyike volt, amikor a hat jóbarát visszamegy az időben, és a gimis éveiket láthatjuk viszont. Monica anno jóval súlyosabb volt, nagyon szeretett enni, innen is indult a későbbi szakácskarriere. Na, de a tánca... az minden pénzt megér.

3.

Jóval Rachel és Ross szakítása után járunk. Ross végre túlteszi magát a csalódáson, és hazaállít új barátnőjével, Julie-val. Igen ám, de Rachel közben rájön, hogy mégis szereti Ross-t. Viszont Julie-t Monica is megkedveli, amit persze nem mondhat el legjobb barátnőjének, ezért titokban megy el vele ebédelni és vásárolni. A Bloomingdales-be!

4.

Monica-t kirúgják az étteremből, ahol addig dolgozott, ezért munkát kell keresnie. Ám nem valami kedvező a következő ajánlat...

5.

Monica és Mike asztalitenisz-bajnokságot vív, de mint tudjuk Monica nem tud veszíteni...