-

Jean-Paul Belmondo

Belmondóról mindig az jut eszembe, hogy ő a pimasz szomszéd srác, aki tutira mindig vicceket mesél, és grimaszol, ha nem tetszik neki valami. Ő az a férfi, akiről egyöntetűen mindenkinek az jutott eszébe a szerkesztőségi tagok közül, hogy hiába olyan csúnya, mégis gyönyörű. Furcsa játéka ez a természetnek, az viszont tény, hogy Belmondo zseniális színész.

Jack Nicholson

A magabiztos kölyök, aki belecsíp a csajok fenekébe, és disznóságokat suttog a fülekbe. Jack Nicholson igazából piszkosul jóképű, de van a tekintetében valami egészen ördögien perverz, amivel az összes nőről ledumálta a bugyit, és asszonyok milliói forgolódtak miatta álmatlanul hosszú éjszakákon át.

Vincent Cassel

A francia amorózó, akinek boldogan rohannánk a karjaiba, mert a határozottsága és a görbe orra annyira magával ragadó, hogy egyből elhisszük, ilyen tökéletesen tökéletlent csakis a Mindenható volt képes teremteni... És micsoda színész, te úristen!

Daniel Craig

Lefagyasztanak a kék szemek, és földbe gyökerezik a lábunk a komolyságától. Daniel Craig nem az a kiköpött szépfiú, mégis van benne valami. Ez pedig azt jelenti, hogy eszméletlenül vonzó férfi, bár fogalmunk sincs, hogy miért gondoljuk ezt így ilyen sokan...

Javier Bardem

A spanyol bikán vitáztunk a legtöbbet, mert a társaság egyik fele egyenesen gyönyörűnek látta, míg a többiek bűn rondának. Feltehetően éppen ez a vonzereje. Meg az is, hogy annyira szenvedélyes, temperamentumos, férfias, drabális, tökéletlen, piszkos, érzéki, erős, mágnes, hogy... Hogy ha váratlanul mégiscsak felbukkanna az egyik értekezletünkön, akkor a vita azonnal elsimulna, és egy emberként vetnénk magunkat a karjaiba.

Szentesi Éva