(Hirdetés)

1. A csíkos

Azokon a csodás balatoni nyarak, amikor mindenki csíkos naciban rohangált a kikötőben meg a strandon! De imádtam! És, mit ad isten, idén megint lehet benne lazulni. Mert a csíkos gatya optikailag vékonyít, jót tesz a narancsbőrnek... és eltakarja a kis kiliffenő babahájat is. Ezt a nadrágomat például szó szerint rongyosra hordtam, de most fogom és megvarratom.

2. A megkötős

Amíg élek, addig fogok szeretettel gondolni a ballonkabátra. Igen, semmit se veszek alá. Mármint csak fehérneműt. Merthogy a trench coat egyetlen és legfontosabb alapszabálya, hogy ne viselj alatta mást, csak egy bugyit! (Vagy: öltözz alá jól, nehogy megfázz!  A szerk.)

3. A kaftán sziluett

Fesztiválok, lazaság, hippiskedés, egy pofa sör, füves cigi, mezítlábas lángosozás... és mindehhez mi a legkényelmesebb viselet? Hát persze hogy ez a finom anyagból készült, hófehér rojtos, mintás kaftán. De tényleg. Persze csak akkor vedd fel, ha olyan óvatos duhaj vagy, mint én, és vigyázol rá a buliban. SE!

4. Fehér nadrág

Ráadásul magas derékkal! Ki mondta, hogy előnytelen? A magasan szabottból bármilyen színt, formát és mintát képes vagyok viselni, mert egyszerűen ez az a fazon, amit tökéletesen az én alakomra találtak ki a kis hasam miatt. Persze kettő perc után piszkolom össze, vagy egy pillanat alatt leiszom, leeszem. De addig bámulatosan mutat rajtam.

5. Fehér ing

Pláne akkor, ha férfiing! Na, nem a slim fit, hanem a jó nagy, bő szabású, belebújós. Tudod, az a fajta, amit akkor húzol magadra, amikor ott alszol a szerelmednél, reggel felkelsz és álmosan kicsoszogsz kávét főzni. A fehér férfiing irtó szexi. Na, ugye?

6. Vicces minták

Bármi, de tényleg bármi belefér. Rózsaszín fánkos póló, szuperwomanes gatya, ezüst sportcipő. Még hogy ezeket a darabokat nem lehet párosítani! Amíg hideg van, addig ezt a szettet simán felveszem egy kék műszőr bundával, mert annyira vadállati. A minták minden mennyiségben menők lesznek a szezonban.

+1 Guns 'n Roses

Azt hiszem, az év híre az volt, amikor megtudtam, hogy néhány koncert erejéig újra összeáll a kedvenc zenekarom. Ez a Guns 'n Roses póló annyi fesztivált átélt már velem a kockás, derékre kötött párjával együtt, csoda, hogy még egy darabban van! Pont, mint Axl Rose... Tapicskoltunk együtt a porban (a pólóval, nem Axl-lal), ültem bennük sáros kerékgumin, végigkísértek szerelmeken, csalódásokon, nyári esőkön. Ó, ti boldog hippiévek, szeretettel ölellek újra benneteket a keblemre. Ne feledjétek, a rock n' roll, az nem egy tánc!

És mi a vége ezeknek a cicomáskodásoknak? Hát, ez:

Trend a lelke mindennek...

Szentesi Éva

A képek a szerző tulajdonában vannak

-

Éva rendhagyó stílusnaplójának megjelenését a notebookspecialista.hu támogatja.