WMN szerkesztőség cikkei

Összesen: 3009 db cikk

Ha nem „eléggé” fogyatékos, de nem is elég érett egy gyerek

VIM – 2024. május 22. – WMN

Az óvodában nincs kapacitás egyéni bánásmódra. Ezért az egyébként gond nélkül integrálható gyerekeket is igyekeznek szegregált ellátásba irányítani. A tudatos szülők ez ellen természetesen kézzel-lábbal tiltakoznak. Miközben emberileg megértik az óvónők aggályait, félelmeit és túlterheltségét is.

Az anya a család tartóoszlopa, a nagynéni pedig a jolly joker a kártyapakliban – mégis sokszor elfelejtődik

WMN Life – 2024. május 21. – WMN

A nagynéni ideális felhasználási ideje az a rövid periódus, amikor az anya már ciki, de a barátok még nem veszik át végleges helyüket a családi csúcsragadozók között. Kovács Kriszta Tünde személyes gondolatai a nagynéniségről:

Lakatos Márk: A lerombolt aranykor után éppen zuhanunk Isten egyik tenyeréből a másikba

Kult – 2024. május 20. – WMN

Lakatos Márk megnézte egykori kollégája, Duda Éva koreográfus új előadását a Nemzeti Táncszínházban; a darabban bábeli zűrzavar, a közös nyelv vége és kultúránk hanyatlása, azaz: az aranykor vége.

A sztóma nem szégyen, hanem esély: a test erejét, gyógyulásra való képességét jelképezi

WMN Egszsg – 2024. május 19. – WMN

Testpozitivitás ide vagy oda, vannak olyan egészségi állapotok, amikről még mindig nem beszélünk eleget. 15 ezer sztómás ember él ma Magyarországon. Egyikük arról mesél, hogyan éli meg a helyzetét, és mi segítene a betegeknek, amit csak ritkán kapnak meg.

Felvidéki magyar újságíró: Rémisztő, mennyi gyűlölet van a levegőben – jegyzet Szlovákiából

WMN Ügy – 2024. május 17. – WMN

Az egész világot megdöbbentette a szlovák miniszterelnök, Robert Fico elleni szerdai merénylet híre. Hogyan látja a helyzetet egy felvidéki magyar újságíró?

< 1 2 3 4 5 6 7 >