Tóth Flóra cikkei

Összesen: 457 db cikk

Neked ez van retrográdban – Komolyan vehetetlen WMN horoszkóp-kvízszerűség

WMN Zizi – 2021. október 11. – TF

Most végre megtudod, hogy a holdad, a Merkúr vagy mi van retrográdban ezen a héten. Előrejelzés a hétre minden jegynek. A családtagjaidét is nézd meg!

Első pornós élményeink… persze nem úúúúúgy, csak nézőként

WMN SZEX – 2021. október 9. – TF

Elég sok generáció dolgozik együtt a WMN szerkesztőségében, így változatosak az élményeink… például abban a kérdésben is, hogy mikor és milyen körülmények között láttunk életünkben először pornót. Olvassátok el a mi történeteinket, aztán valljatok ti is!

Kora reggeli öltözködési mizéria – Avagy a „nincs egy rongyom se” generációkon átívelő problematikája

WMN Life – 2021. október 8. – TF

Tóth Flóráék reggeleinek legkritikusabb pontja az öltözködés. Három primadonna készülődik ugyanis náluk reggelente. Flórának két lánya van, hat- és nyolcévesek. De akkor vajon ki a harmadik problémásan öltözködő egyed? A cikk végére kiderül. Ha van kedvetek, kommentben osszátok meg, nálatok hogy megy a reggeli készülődés.

„Otthonra is kellene 30-40 ember, hogy nézzenek” – Csak neked mondom 3.0: Péterfy Bori és Székely Kriszta

Csak neked mondom – 2021. október 5. – TF

A Covid miatti vidéki paradicsomtermesztéstől a kereskedelmi média közösen tervezett meghekkeléséig, a színpadfüggőségtől a gyerek iránti vágyig mindenről beszélgetett Péterfy Bori és Székely Kriszta a Csak neked mondom színpadán. Mintha senki más nem lenne ott… vagy pont mintha néznék őket? Is-is.

Erre pazaroltam a legszebb éveimet! – De mikor is vannak a legszebb éveink?

WMN Life – 2021. október 1. – TF

Hányszor halljuk másoktól és gondoljuk magunk is, hogy éppen a legszebb éveinket éljük. De mikor is vannak pontosan ezek a legszebb évek? Tóth Flóra megmondja! Csak azért, hogy ti is tudjátok, ha épp benne vagytok, nehogy elpazaroljátok őket. (Ha nem volt világos, hogy ez irónia, ne olvass tovább.)

< 3 4 5 6 7 8 9 >

WMN közösség