Tóth Flóra cikkei

Összesen: 598 db cikk

Egyedülálló, megismételhetetlen és varázslatos: WMN auralátó kvíz!

WMN Zizi – 2022. szeptember 15. – TF

Ha kitöltöd a kvízünket, meglátod az aurádat! Nem vicc! Csak erős idegzetűeknek, akik akarják tudni, milyen színű az aurájuk! Vagy az autójuk.

Mérgükben szentségelők, nyomatékosításból cifrázók és mocskos szájú menőzők: a káromkodás tudománya

WMN Zizi – 2022. szeptember 14. – TF

Most megtudod, mire jó a káromkodás, meg azt is, mire nem. Sőt, választ kaphatsz arra is, többet káromkodnak-e a mai fiatalok, mint (nagy)szüleik.

„Szülőtársak! Most pedig barátkozzatok össze!” – Szülői (sors)közösségek a gyerekek intézményeiben

WMN Suli – 2022. szeptember 11. – TF

Régi és új motorosok, könnyen barátkozók és introvertáltak, egyszóval mindenféle szülők újra a „pályán” – vagyis a szülői értekezleteken, a délutáni közös gyereklegeltetéseken, és mindenféle kalandokon. Ti hogy bírjátok? Elmondjuk, mi hogyan.

„Bezzeg mi nem a telefont nyomkodtuk egész gyerekkorunkban!” – Elmélkedés arról, jogos és hatékony-e a „bezzegelés”

WMN Life – 2022. szeptember 6. – TF

Te is úgy gondolod, hogy azért lettél olyan strapabíró, okos, kemény, mert a gyerekkorod olyan volt, amilyen, vagyis: kulcsos gyerek voltál, szabadjára engedtek a szüleid, neked kellett megoldanod a dolgokat? És ezek a mai gyerekek… pfff, azt sem tudják milyen jó dolguk van, ugye? De az amúgy megvan, hogy nem ők tették ilyenné a világot és olyanná a gyerekkorukat?

Másodszor már rutinból megy?! – Ilyen a második gyereket iskolába indítani szülőként

WMN Suli – 2022. szeptember 3. – TF

Tóth Flóra már a második gyerekét „iskolázza be” – ami szülői szempontból talán már nem annyira izgalmas, mint első körben volt. De vajon ez a kisebb gyerekek osztályrésze? Unott és nem teljes figyelemmel feléjük forduló szülők? Flóra szerint nem.

< 3 4 5 6 7 8 9 >

WMN közösség