Tóth Flóra cikkei

Összesen: 248 db cikk

Koronavírus + karantén = napi egy-két óra plusz képernyőidő (a gyerekeknél is)

Júzer – 2020. március 26. – TF

Nektek mennyivel nőtt meg a képernyőidőtök, amióta be vagyunk záródva az otthonainkba? És a gyerekeiteknek? Tóth Flóra megpróbálta összeszedni, hogyan lehet felelős szülőként okosan kezelni a megváltozott helyzetet úgy, hogy senki ne bolonduljon meg, de senki ne is bámuljon egy képernyőt naphosszat.

Girlzonboard Flóra: Home office gyerekekkel = Lépj vissza a startmezőre! – Koronanaplók

WMN Life – 2020. március 24. – TF

Unatkozó gyerekek, szétesett felnőttek, káosz, kupi, napi öt étkezés, ironikus inspiráció a nyaralásokból, és a kínzó kérdés: a húsvéti nyúl bejön a karanténba?! Ilyen a koronahelyzet ovis királylányokkal Girlzonboard Flóráéknál.

Információk és álhírek fogságában vagyunk – Te is mindent elolvasol a koronavírusról?

WMN Ügy – 2020. március 18. – TF

Nem kérdés, hogy most mindenki többet nézi a híreket, és jobban figyelünk az információkra, amik a közösségi médiában terjednek – szinte minden pillanatban naprakészek akarunk lenni. De miért olyan fontos ez? És miért okozza a helyzet az álhírek sosem látott terjedését? Hogyan tájékozódjunk felelősen? Egy médiakutatóval jártunk utána a jelenségnek.

Odafigyelés, óvatosság, okos döntések – gyerekorvosi tanácsok karantén idejére

WMN Life – 2020. március 16. – TF

Most minden család azzal küzd, hogyan fogja megoldani a hétköznapokat a jelenlegi koronavírusos, karanténszerű helyzetben. Az iskolákban távoktatás van, a legtöbb településen az óvodákban, bölcsődékben is csak ügyelet van. De mit kezdjünk a gyerekekkel? Mehetünk-e játszótérre? Rendelhetünk-e készételt? A szomszéd családdal összejárhatunk-e? Utánajártunk.

„A bácsi miért ilyen barna?” – A gyerekek tényleg rasszisták?!

WMN Ügy – 2020. március 12. – TF

A gyerekek mindent megkérdeznek. Azt is, ami nem PC. Azt is, amit nem könnyű elmagyarázni. Tóth Flóra utánajárt, hogy hogyan kell kezelni a helyzetet, ha a kérdések az elfogadó felnőtt értékrend szerint a rasszizmus határát súrolják.

< 4 5 6 7 8 9 10 >

WMN közösség