Tóth Flóra

Tóth Flóra videószerkesztő, újságíró és mindezek mellett, alatt és néha – őszintén – helyett két kisiskolás gyerek anyukája. Ez meghatározza a témaválasztásait is, ahogy a legtöbb dolgot az életében. Vicces, anomáliákra rámutató posztjai általában a szülői létről szólnak.

Tóth Flóra cikkei

Összesen: 783 db cikk

Nagy Ervin: A hibáimból nem tanulok, nincsen önreflexióm – Te+én Gyárfás Dorkával

Te + én – 2023. december 5. – GyD, TF

Ha valaki azt mondja, hogy nincs önreflexiója, az valójában nem egy önreflexió? Nézzétek meg a Nagy Ervinnel készült Te+én adást, és írjátok meg, hogy szerintetek jogos-e az önkritikája.

Mégis mitől lett ilyen népszerű a Jégvarázs? – 10 izgalmas tény a 10 éves hercegnős klasszikusról

WMN Zizi – 2023. december 5. – TF

Készülj fel, mert mondok valamit, amitől igazán öregnek fogod érezni magadat: ma 10 éve mutatták be itthon a Jégvarázs című Disney-filmet. Azóta tarolja le a farsangokat Elza, és azóta szól kis megszakításokkal a fejünkben, hogy: Legyen hó.

És te hogy képzeled el magad 50 év múlva? – Mindent bele! vodcast az öregedésről

Mindent bele! – 2023. december 4. – TF

Gondoltatok már az idős korotokra? És arra, hogy milyen lesz a világ akkor?

Esküvő 70, első ejtőernyős ugrás 80 évesen – Muci kalandos élete

WMN Life – 2023. december 1. – TF

Van, aki számára egy kicsit mást jelent a tartalmas időskor, mint amit a legtöbben elképzelnek. Mondjuk, Irma – vagy ahogy Tóth Flóra ismeri, Muci – 80 évesen is azt vallja magáról félig viccesen, hogy ő „nem néni”, mert még fiatal.

25 ezer apró élőlény költözik be hozzánk egy élő fenyőfával, mégis ez a környezetkímélőbb megoldás

WMN Ünnp – 2023. december 1. – TF

Gondoltatok rá, hogy a csoda szép díszek és fények alatt több tízezer rovar, pók és atka bújik meg minden egyes élő karácsonyfában? A szakértők ezt állítják. Ürge-Vorsatz Diána klímakutató meg azt, hogy ennek ellenére az élő fa sokkal környezetkímélőbb, mint a mű.

< 4 5 6 7 8 9 10 >