Tóth Flóra cikkei

Összesen: 647 db cikk

WMN-kvíz egyenesen a kristálygömbből: mi vár rád 2023-ban?

WMN Zizi – 2022. december 31. – TF

Ki szeretné tudni, mi vár rá 2023-ban? Tóth Flóra, a WMN gonoszhoroszkóp-felelőse és kamu-auralátója belenézett a kristálygömbjébe! Ha megvan még a humorérzéketek, megtudhatjátok, mit látott! Ha nincs, akkor tekerjetek tovább, ne kattintsatok.

Elviszlek magammal: Kitalálod, ki mondta?

WMN Zizi – 2022. december 29. – TF, DTK

„Az emberek nagyon homályosan látják magukat” – tippeljetek, ki mondta ezt az Elviszlek magammal 2022-es vendégei közül. Ha sikerül eltalálni, akkor jó esélyeitek vannak a kvízünkben, ha meg nem, akkor is kattintsatok, mert segítünk.

200 éve született Louis Pasteur, munkássága nyomán duplájára nőtt a várható élethosszunk

WMN Life – 2022. december 27. – TF

Az ember, akinek mindazt köszönhetjük, hogy tudunk a baktériumokról, léteznek vakcinák, szinte megduplázódott a születéskor várható élethosszunk, és selyemsálban ihatunk tejet meg bort. Azt hiszitek, hogy viccelünk, pedig nem.

Nem hízunk annyit az ünnepek alatt, mint gondoljuk!

WMN Ünnp – 2022. december 23. – TF

A legtöbben, akik amúgy figyelnek az egészséges étkezésre, legkésőbb ma elengedik a gyeplőt, és miután megsültek a bejglik meg a zserbók (amiket persze ellenőrizni kell!), erre a hétre felfüggesztenek minden önkorlátozó szabályt. Elindul tehát a hét, ami alatt – érzetre – többet eszünk, mint a tél összes többi részében együtt. De igaz ez? És tényleg meghízunk az ünnepi zabálástól?

Az alacsony libidó megrövidíti az életet

WMN SZEX – 2022. december 22. – TF

Bizonyítást nyert, hogy az aktív szexuális életnek az élvezeti értékén túl is van előnye – bár nem mindenkire nézve, szóval mindenképp olvassátok el a kutatási beszámoló részleteit.

< 4 5 6 7 8 9 10 >