Tóth Flóra cikkei

Összesen: 365 db cikk

„Ez biztosan főzelék? Nem tűnik annak” – 3 vagy 6 tél végi zöldséges recept

WMN KNYHA – 2021. február 25. – TF

Flóra főzelékei a következő napokra: a multifunkciós 4 az 1-ben, a villámgyors és a nem főzelékszerű. Melyiket próbáljátok ki?

Ilyen genetikai rendellenességgel nem születik gyerek! Vagy mégis? – A 143. baba története

WMN Ügy – 2021. február 24. – TF

Egy igazolt, ritka genetikai betegség, amivel kapcsolatban semmi biztos információ nincs – csak javaslat a terhesség megszakítására. Egy jel, egy nehéz döntés, koraszülés, küzdelmek és küzdelmek. Ja, meg egy egészséges kislány, aki, miután megszületett, már egyáltalán nem érdekli a rendszert. Akkor sem, ha ő a 143. eset a világon.

WMN-kvíz: Ki vagy A két Lottiból?

WMN Play – 2021. február 20. – TF

Kedden lesz 122 éve, hogy megszületett Erich Kästner költő, író és forgatókönyvíró. A legismertebb könyvei között van A két Lotti, amit számtalan formában feldolgoztak már. Ha ismeritek a történetet, mindenképpen töltsétek ki kvízünket, kiderül belőle, kik lennétek a főszereplők közül!

„Múlt héten még megetted, mi változott azóta?!” – Így (nem) esznek a mi gyerekeink (21 praktikus tanáccsal!)

WMN KNYHA – 2021. február 17. – TF

Több órás meló egyetlen kanál étel „gyerekbe juttatásáért”, brokkolizabálás példamutatásképp, „diszkrét” szülői átverések csúfos kudarca, a „savanyúság is zöldség” folyamatos hajtogatása, és a múlt heti kedvenc étel szomorúan széttúrt maradékának szülői belapátolása – ha bármelyik ismerős, neked szól ez a cikk!

Öltöztet és olykor vetkőztet: egy ikonikus ruhadarab születésnapjára

WMN Zizi – 2021. február 16. – TF

Ki más írna cikket e témában, mint az a kolléganőnk, aki télen-nyáron viseli a kiegészítőt, amiért pár évtizede még ölni tudtak volna a nők – de legalább a heti fizetésüket odaadták érte.

< 2 3 4 5 6 7 8 >

WMN közösség