Tóth Flóra cikkei

Összesen: 457 db cikk

„A mama kedvenc itala a bor” – Beszéljünk az anyai alkoholfogyasztásról!

WMN Life – 2021. október 24. – TF

Nagyon sok olyan, akár netes anyaközösség van, ahol a „minden nap Merkúr retrográd” poénkodás mellett állandó vicc tárgya, hogy a nap mely szakában nem gáz legurítani egy fröccsöt, ha már nem bírod. De mi van azokkal, akik tényleg azért isznak, mert már nem bírják?!

De hát miért nem szülsz még egyet? – Ezért

WMN Life – 2021. október 19. – TF

Vajon a kisbaba keltette vágyakozás mindig egy nő életének a része marad? Amikor mást sugall az ember méhe és mást az agya…

HÉTSZER nagyobb a sérülés és a halál kockázata egy bekötetlen gyermek esetében! – Szabályok a gyerekszállító buszokon, amiket talán nem is ismersz

WMN Ügy – 2021. október 15. – TF

Sok intézményben viszik kirándulni, úszni, kulturális programokra a gyerekeket. De pontosan milyen szabályok vonatkoznak a kisbaba korú, az óvodás, és a kisiskolás gyerekek szállítására, legyen szó tömegközlekedésről vagy különjáratos buszozásról?

„Ha még egyszer megdicsérsz, én, én…” – Csak neked mondom 3.0: Peller Anna és Vizi Dávid

Csak neked mondom – 2021. október 12. – TF

A teljes stáb nevében mondhatom, hogy azt, ami ezen a beszélgetésen történt, nem láttuk jönni. Teljesen pozitív értelemben. Komolyan. Lehengerlő, talán ez a szó fejezi ki a legjobban az érzéseinket. Nézzétek meg ti is!

A szülésnél nincsen szürreálisabb és csodálatosabb – Szülésélményeink és traumáink a WMN Mindent bele! podcastban

Mindent bele! – 2021. október 12. – TF

Négy nő, összesen hét szülés, fájdalmas, felemelő, traumatikus, gyógyító és teljesen oké élmények. Őszinte és sallangmentes vallomások a szülőszobában történetekről Both Gabitól, Kurucz Adrienntől, Pásztory Dóritól és Szabó Anna Esztertől.

< 2 3 4 5 6 7 8 >

WMN közösség