Tóth Flóra

Tóth Flóra videószerkesztő, újságíró és mindezek mellett, alatt és néha – őszintén – helyett két kisiskolás gyerek anyukája. Ez meghatározza a témaválasztásait is, ahogy a legtöbb dolgot az életében. Vicces, anomáliákra rámutató posztjai általában a szülői létről szólnak.

Tóth Flóra cikkei

Összesen: 812 db cikk

Kiderült, mi a Katalin hercegné körüli titkolózás oka: rák és kemoterápia

WMN Life – 2024. március 23. – TF

Katalin hercegné nem ideg-összeroppanás és válás miatt tűnt el a nyilvánosság elől, hiába jelentek meg ilyen irányú találgatások. A valóság az, hogy daganatos betegsége miatt megelőző kemoterápiás kezelést kap.

Amikor megrohannak az emlékek, ez történik az agyadban

WMN Life – 2024. március 20. – TF

Elgondolkoztatok már azon, hogy mi okozza a múltból (látszólag) teljesen váratlanul előbukkanó emlékeket? Egy pszichológus elemezte a saját emlékeit, és érdekes dolgokra jött rá.

„És jó apa vagy?” – Nyílt lapokkal Gáspár Mátéval, Kókai Tündével, Polgár Csabával és Tenki Rékával

Nyílt lapokkal – 2024. március 19. – TF

A Nyílt lapokkal 2.0 kártyaasztala mellett mélységek és magasságok, vicces és komoly pillanatok Kókai Tünde, Tenki Réka, Gáspár Máté és Polgár Csaba négyesével.

Már a 12 évesek is üzennek a szexualitásukról az öltözködésükkel

WMN Szpsg – 2024. március 12. – TF

Tinik és az öltözködés szülői szemmel. Az első croptop (haspóló) sokkjától a megfázási parákon át a saját tini élményekig.

A horkolás a párkapcsolat lakmuszpapírja lehet – pszichológus és fül-orr-gégész a horkolás okairól, hatásairól

WMN Life – 2024. március 10. – TF

Leszámolunk pár tévhittel: a nők is horkolnak. A horkolás nem feltétlenül veszélyes, és sokszor könnyen orvosolható. Egy párkapcsolatban a legritkább esetben a valódi probléma maga a horkolás, ám sokat elárul a kapcsolatról az, ahogyan a pár tagjai kezelik.

< 2 3 4 5 6 7 8 >