Tóth Flóra cikkei

Összesen: 598 db cikk

8+1 fura dolog, amiért csodálatos szülőnek lenni

WMN Zizi – 2022. november 3. – TF

Gyakran mondjátok, hogy mindig csak az undi dolgokat vagy a nehézségeket emlegetjük, ha a szülőségről van szó. Hát, tessék!

WMN-kvíz: Melyik tárgyat tanítanád a Roxfortban?

WMN Play – 2022. október 28. – TF

Vajon melyik állással kínálna meg Dumbledore (ha még élne)?

A második legnemesebb szerv? – Érdekes tények a herékről

WMN SZEX – 2022. október 25. – TF

Nevezzük golyóknak, mogyoróknak, tojásoknak, míg az angolok labdáknak vagy dióknak hívják őket. Kitaláltátok, a herékről van szó, amikről általában maguk a férfiak sem tudnak túl sokat. Hát még a nők… De most összeszedtünk néhány izgalmas biológiai, egészségügyi, történelmi és szexuális információt róluk:

WMN kvíz: A burmai horoszkóp melyik állata vagy?

WMN Zizi – 2022. október 22. – TF

Hallottál már a burmai horoszkópról, ami az alapján osztja fel a személyiségtípusokat, hogy a hét mely napján születtek? Ha eddig nem, most majd fogsz. Tóth Flóra kvíze pedig nem azt firtatja, hogy melyik napon születtél, hanem hogy melyiken kellett volna. Közepesen komolyan vehető tartalom.

Energiatakarékos ebédek – Receptek a rezsidémon ellen

WMN KNYHA – 2022. október 19. – TF

Gondoltatok az elmúlt években arra, hogy a főzés mennyire energiaigényes? Valószínűleg nem. Most viszont a diskurzus része, hogy hogyan tudjuk a fogyasztásunkat a bizonyos átlag alatt tartani. Olyan ételekre hozunk ötletet, amik kevés energiával készülnek, ráadásul az ősz top kedvenc alapanyagából, a sütőtökből.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség