Tóth Flóra

Tóth Flóra videószerkesztő, újságíró és mindezek mellett, alatt és néha – őszintén – helyett két kisiskolás gyerek anyukája. Ez meghatározza a témaválasztásait is, ahogy a legtöbb dolgot az életében. Vicces, anomáliákra rámutató posztjai általában a szülői létről szólnak.

Tóth Flóra cikkei

Összesen: 812 db cikk

Lányok és a természettudomány – miért veszik el a kedvüket tőle?!

Mindent bele! – 2024. április 22. – TF, KAd

A legtöbb lánynak már kisiskolás korban elveszik a kedvét a természettudományoktól (elhitetik, hogy nem jók benne), ami összességében hozzájárul a nemek közötti bérszakadékhoz. Mit lehet tenni ez ellen?

Nyáry Luca: Kezdjük újragondolni, kell-e nekünk a monogámia

KI VELE! – 2024. április 21. – TF

Hogyan áll a Z generáció a tartós párkapcsolatokhoz? Vagy az olyan alapértékekhez, mint a hűség? Tényleg fontosabbak a barátságok számukra, mint a szerelem?

Azonnal vedd ki a tejet a hűtőajtóból! – fontos tanácsok minden fridzsidertulajdonosnak

WMN KNYHA – 2024. április 20. – TF

A cikk, ami után átpakoljátok az egész hűtőtöket, mert tuti, hogy nálatok sem ideális az elrendezés. Szó lesz még olvasztásról és melegítésről, a készételek eltarthatóságáról, és arról is, hogy miért óriási hiba a hűtőben tárolni a paradicsomot.

Kiss Gergely és Valkai Anna a hosszú házasság titkairól mesélt

KI VELE! – 2024. április 19. – TF

A 27 éve tartó szerelmükről mesélt az olimpiai bajnok vízilabdázó, Kiss Gergely és felesége, Valkai Anna.

Orvos-Tóth Noémi: Mire egy kisfiúból felnőtt férfi lesz, megtanulta a saját érzéseit nagyrészt elfojtani

KI VELE! – 2024. április 18. – TF

A tartós párkapcsolat titka a hasonló kötődési minta vagy a másik viselkedésének a boncolgatása? Mi az alapja annak a sztereotípiának, hogy a nők érzékenyebbek, és mindent verbalizálni akarnak? A Ki vele! című közösségi talkshow első epizódja a tartós párkapcsolatokról szól. Orvos-Tóth Noémivel, Kiss Gergellyel és a feleségével, Valkai Annával találkozhattok.

< 1 2 3 4 5 6 7 >