Tóth Flóra cikkei

Összesen: 546 db cikk

Világszenzáció: egy négyéves gyerek úgy viselkedett, mint egy négyéves gyerek – Miért vicces, ha egy gyerek és az anyukája milliók szeme láttára szenvednek?

WMN Ügy – 2022. június 9. – TF, SzAE

Ezt gondolja a WMN-csapat két kisgyerekes anyukája az elmúlt napok legnagyobb netes szenzációjáról, Lajos herceg kiborulásáról a királynő jubileumának ünnepségén.

Ha az egész társadalom tárgyiasítja a nők testét, ne csodálkozzunk, hogy ők is ezt teszik – Mindent bele! podcast

Mindent bele! – 2022. június 7. – TF

Mell, szőr, menstruáció, puklik, testalkatok és testméretek – dolgok, amiktől rosszul érezhetjük magunkat a strandon. De mi van a női testtel kapcsolatos elvárások mögött, és hogyan tudunk túllépni rajtuk? Erről beszélgetett D. Tóth Kriszta, Milanovich Domi, a WMN pszichológus szerzője, Pichler Zsófi és Tóth Flóra.

Valld be, te olvastad az apróbetűs részt? – Így NE használd a bankkártyád (tanácsok egy profitól)

WMN Life – 2022. június 6. – TF

Mi történik az első fizetéssel? Hogyan tanuljuk meg a saját bőrünkön beosztani a pénzt, ami most még az évek óta „bérből élők”-nek is kihívás az elszálló árak miatt? Tóth Flóra egy másik gazdasági világválság idején volt pénzügyi szempontból önállósodó fiatal, és az első pár önellátó évében elkövetett minden hibát, amit csak lehetett. Most pedig megírta nektek, hogy tanulhassatok belőle, és legalább azért ne fizessetek plusz pénzeket, ami rövidtávon jó megoldásnak tűnik – de valójában nem az.

Kedves pedagógusok! Köszönöm, hogy szeretitek a gyerekeimet (és más gyerekeit is)

WMN Life – 2022. június 5. – TF

Pedagógusnapi gondolatok egy anyától:

A 18 év alattiak szexelhetnek, de nem tanulhatnak róla

WMN SZEX – 2022. június 1. – TF

Ma Magyarországon egy 18 év alattival akár egy 12 éves gyerek is létesíthet szexuális kapcsolatot, de egy, a szexualitást „közvetlenül” vagy „naturálisan” ábrázoló edukatív anyagot csak akkor olvashat el a neten (elméletileg), ha már elmúlt 18 éves.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség