Tóth Flóra cikkei

Összesen: 457 db cikk

Kedves Tipi, KicsiP, Von Schwarz és Blanche, nagyon hiányoztok! – Szerelmes levél egykori autóimnak

WMN Zizi – 2021. november 10. – TF

Vajon az autóink és a telefonjaink tényleg mindenkinél jobban „ismernek” bennünket? Tóth Flóra, aki a legtöbb tárgytól könnyedén megválik, az autóit és a telefonjait mindig megsiratta. Úgyhogy most az extársaira emlékezik.

„Fogalmam sincs, hogyan illene öltözködnie egy korombeli embernek” – WMN Mindent bele! podcast

Mindent bele! – 2021. november 9. – TF

Milyen ruhákat őriz Steiner Kristóf évek vagy évtizedek óta? Hogy nézett ki Szentesi Éva a legdurvább lázadó korszakában? Mit jelent nekünk a divat? Ezekről mind mesélünk a WMN Mindent bele! podcast legújabb epizódjában.

Ezzel pihentesd az agyad az Instán és a TikTokon – Flóra 4 + 4 kedvence

WMN Zizi – 2021. november 7. – TF

Tudjuk, hogy nagyon fontos a minőségi tartalom, ahogy azzal is tisztában vagyunk, a közösségi oldalak rég nem azzal a céllal léteznek, hogy csak úgy mókából lógjunk rajtuk, ott bizony kőkemény biznisz folyik. Mégis mindenkinek vannak olyan kedvencei, amiknél nem tudja megmagyarázni, miért, mégis imádja. Mert csak. Tóth Flóra személyes bűnös élvezeteinek listája következik.

„Bocs, mégsem jó ma… talán majd jövő hét után szerdán 2 és fél 3 között” – Baj, ha nincs időnk a barátainkra?

WMN Life – 2021. november 6. – TF

A szülővé válás a régi barátságok utolsó koporsószöge? Néha sajnos igen. Elmélkedés a felnőttkori barátságok elmúlásáról és megmaradásáról.

WMN-kvíz: Melyik tárgyat tanítanád a Roxfortban?

WMN Play – 2021. november 1. – TF

Ha a muglik világában nem kacérkodsz is a pedagógiai pályával, fogadjunk, hogy a Roxfortban azért el tudod képzelni magad… mint legendás sötét varázslatok kivédése tanár, vagy mint kissé sötét bájitaltan-oktató, esetleg a legendás lények bűbájos szakértője! Kvízünkből megtudhatod, melyik állással kínálna meg Dumbledore – ha még élne.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség