Tóth Flóra cikkei

Összesen: 365 db cikk

Kinek jár az óvodai ügyelet?

WMN Ügy – 2021. március 26. – TF

Március 8-a óta, a járvány elleni védekezés részeként, bezártak az óvodák és az általános iskolák is. Indokolt esetben azonban biztosítanak ügyeletet az ezért folyamodó szülőknek – de mi számít indokolt esetnek, és miért nehéz meghatározni, hogy milyen munkát nem lehet kisgyerek mellett végezni?

Az idei év eddigi legnézettebb műsora a Harry–Meghan-interjú – De miért?

WMN Ügy – 2021. március 23. – TF

Míg a nézők egyik része azt gondolja, hogy korszakos interjú született a rasszizmusról és/vagy a brit monarchiáról, a másik részük szerint túl alacsony a dohányzóasztal a beszélgetés helyszínén. Tóth Flóra egy médiakutatóval gondolkodott arról, miért lett ekkora hatású Oprah Winfrey beszélgetése a brit királyi családból kiugrott párral – és mit mond ez el rólunk, hírfogyasztókról.

Nem az a cél, hogy ne szülessenek Down-szindrómás gyerekek

WMN Ügy – 2021. március 21. – TF

Szakemberek mondják el, miért nem mindegy, ki és hogyan vizsgál egy kismamát, melyik teszt mire jó, mennyibe kerül és milyen információt ad, és miért nem célja a Down-szűrésként is emlegetett 12. heti ultrahangnak, hogy kiszűrje a világból Down-szindrómás magzatokat. Vagy a Pásztory Dórikat.

„Ugrás közben estem le valahogy” – Szülői fejlődés sebápolásban

WMN Egszsg – 2021. március 20. – TF

Első gyerek első pöttynyi sebe: szorítókötés, mentőhívás fontolgatása, fertőtlenítés fél órán át. Második gyerek ötéves korában szerzett horzsolása: „Mosd le és fertőtlenítsd, majd megnézem este fürdésnél!”

„Egy zuhanyfüggöny előtt dolgoztam, miközben a gyerekeim a nappaliban üvöltöztek” – Ilyen az anyaság home office-ban

WMN Life – 2021. március 18. – TF

„Ha a gyerek nem mehet oviba, akkor az egyetlen és legnagyobb kihívás a home office-ban maga a gyerek.” Történetek és tapasztalatok a lakásba zárt anyukáktól.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség