Tóth Flóra cikkei

Összesen: 435 db cikk

Birtoklási vágy, válás, személyiségfejlődés, élet-halál harc – A WMN nyári könyvajánlója

Kult – 2021. július 19. – TF

Ha még nem döntötted el, milyen könyvnek állsz neki a szabadságod alatt, akkor ajánlunk egy sor lehetőséget.

A legfontosabb női és anyai inspirációk, amiket a szülinapos Kristen Belltől kaptam

Kult – 2021. július 18. – TF

Hogy mitől olyan imádni való a ma 41 éves színésznő? Például, mert anyatejet fej titokban egy olvasópróbán (és lebukik), vagy mert kétgyerekes anyaként meztelenül ugrabugrál a kertjükben. Meg azért is, mert nyíltan beszél a depressziójáról, és a Twitteren kérte meg a férje kezét.

Tóth Flóra: Kis gyerek = kis gond, nagy gyerek = nagy gond?! – WMN-naplók

WMN Life – 2021. július 14. – TF

Tudod, mi a szerelem? Ismered a Macskabölcső nevű játékot? Képes vagy egy perc alatt öt természettudományos és/vagy filozófiai kérdésre jól válaszolni? Ha erre nem vágtad rá kapásból, hogy kizárt, akkor jó eséllyel neked is „közepes” vagy annál kicsit nagyobb gyereked van.

Egy kétszer született kislány története

WMN Egszsg – 2021. július 13. – TF

Maja, közel 26 hetes terhesen, egy szombati napon tudta meg, hogy azonnal Svájcba kell indulnia, hogy a születendő gyermekének megadhassa a lehetőséget egy minél teljesebb életre – a kislány ugyanis nyitott gerinccel fejlődött. Két nap múlva a babát méhen belül megműtötték, és a műtét remekül sikerült.

Még el sem indultunk, de már áll a bál – Miért veszekszünk a nyaraláskor többet, mint a hétköznapokon?

WMN Life – 2021. július 10. – TF

„Mindegy, csak foglaljunk már le valamit.” „Dobj be pár cuccot nekem is.” „Nem pont erre gondoltam, de most már mindegy.” „Hol van a…? Nem hoztad el?! De hát mondtam!” „Egész évben ezért gürizek, aztán reggeltől estig veszekszünk.” „Azt hittem, egyértelmű, hogy…” Mondatok, amiknek nem kellene elhangozni, vagy nem is hangzanak el, csak gondolatban, mert valami félrecsúszott a nyaraláson.

< 5 6 7 8 9 10 11 >

WMN közösség