Tóth Flóra cikkei

Összesen: 627 db cikk

A lányaink is kevesebbet fognak keresni, mint a velük egykorú fiúk, ha így folytatjuk

WMN Ügy – 2022. november 10. – TF

A nők és férfiak fizetése között még mindig komoly bérszakadék tátong, Magyarországon például 17 százalék a különbség. Cikkünkből az is kiderül, miért pont ezen a napon hívjuk fel a figyelmet erre a problémára. Meg az is, hogyan lehetne javítani a helyzeten.

Szülei szerelmes levelei vezették el a II. világháborúban elesett apja maradványaihoz – Egy lány története, aki egy életen át kutatta családja múltját

WMN Life – 2022. november 9. – TF

Shannon Estill vadászpilótát eltűntnek nyilvánították a II világháborúban – és mivel a lánya születésekor már harcolt, sosem találkozhattak. A lány ma már 77 éves nagymama, aki minden követ megmozgatott, hogy megtalálja és hazajuttassa az apja maradványait.

„A szüleimtől megtanultam nevetni a bajban is” – Dolgok, amiket eddig nem tudtunk Emma Thompsonról

Kult – 2022. november 8. – TF

Emma Thompsont, ahogy azt egy friss interjúban elmesélte, kőkemény szakmai bukások és magánéleti fájdalmak tanították alázatra. A készülő Nanny McPhee musicalje kapcsán a színész a szokottnál mélyebb bepillantást engedett az életébe:

„Tanúi vagyunk egymás életének, és ez néha fájdalmas” – Bono elmondja milyen 40 éven át házasnak lenni

Kult – 2022. november 7. – TF

Elfelejtett születésnap, kompenzálásként ajándékba adott „legédesebb” dal, otthonok, csendek, eltávolodások és fájdalmak – Bono szívet tépő őszinteséggel írja le, hogy milyen is egy 40 éves házasság.

8+1 fura dolog, amiért csodálatos szülőnek lenni

WMN Zizi – 2022. november 3. – TF

Gyakran mondjátok, hogy mindig csak az undi dolgokat vagy a nehézségeket emlegetjük, ha a szülőségről van szó. Hát, tessék!

< 5 6 7 8 9 10 11 >