Tóth Flóra cikkei

Összesen: 479 db cikk

„Bocs, mégsem jó ma… talán majd jövő hét után szerdán 2 és fél 3 között” – Baj, ha nincs időnk a barátainkra?

WMN Life – 2021. november 6. – TF

A szülővé válás a régi barátságok utolsó koporsószöge? Néha sajnos igen. Elmélkedés a felnőttkori barátságok elmúlásáról és megmaradásáról.

WMN-kvíz: Melyik tárgyat tanítanád a Roxfortban?

WMN Play – 2021. november 1. – TF

Ha a muglik világában nem kacérkodsz is a pedagógiai pályával, fogadjunk, hogy a Roxfortban azért el tudod képzelni magad… mint legendás sötét varázslatok kivédése tanár, vagy mint kissé sötét bájitaltan-oktató, esetleg a legendás lények bűbájos szakértője! Kvízünkből megtudhatod, melyik állással kínálna meg Dumbledore – ha még élne.

A rémisztő dolgok tényleg felszabadítóak (is)! – Megmutatjuk a legfélelmetesebb arcainkat

WMN Zizi – 2021. október 30. – TF

Gyerekek ijesztgetése (nem komolyan), sminkmentesen parább arc, mint rémbohócként, fürdőkádavatás a WMN szerkesztőségben, rengeteg lila festék, (mű)vér, verejték (az viszont igazi) és csillámpunci – így halloweenezünk mi.

„A te temetéseden is viccelődni fogok” – Unortodox erdélyi kalandok Nyáry Krisztiánnal és Lucával

Kult – 2021. október 30. – TF

Egy sok szempontból különleges apa-lánya páros, egy szokatlan utazási műsor, egy országrész, amiről mindenki tud legalább három sztereotípiát, és rengeteg egyáltalán nem sztereotip kaland. Sorozatajánló.

Oszvald Marika: „Nálam csak utóítélet létezik, előítélet nem” – Te+én 2.0

Te + én – 2021. október 29. – TF

Tudjátok, hogy érzi magát meztelenül Oszvald Marika? Elhiszitek, hogy a hetven fölött is cigánykerekező, örök gyerek szubrett pontosan annyi idősnek érzi magát, mint amennyi? Az új díszletben, de a régi mélységgel és őszinteséggel készült Te+én adásából ezt is megtudhatjátok!

< 5 6 7 8 9 10 11 >

WMN közösség