Tóth Flóra cikkei

Összesen: 723 db cikk

Van, aki TÉNYLEG fingszagúan kénesnek érzi a karfiolt, a brokkolit és társait! (receptekkel)

WMN Zizi – 2023. augusztus 21. – TF

Kedves gyerekek! Ha soha többé nem akartok karfiolt, brokkolit, kelbimbót enni, olvassátok el ezt a cikket. Vagy ne is olvassátok el, csak küldjétek tovább a szüleiteknek!

Kötelező olvasmányok: szükséges rosszak vagy az olvasóvá nevelés zálogai? (Egyik sem.)

WMN Suli – 2023. augusztus 20. – TF

Aki(nek a gyereke) több kötelező olvasmányt is kapott a nyári szünetre, és még neki sem állt az olvasásnak, az csúszásban van – csak szólunk. De vajon van-e létjogosultsága ennek a kötelezőolvasmány-listának egyáltalán – különösen nyáron? Tóth Flóra szakértőkkel konzultált a témában:

Gyerekszáj: „A rossz emberek a pokolra jutnak, a jók meg a mennyezetre”

WMN Suli – 2023. augusztus 19. – TF

„Már nem vagyok többé a Léna testvére. Szakítottam.” „Nem akarok mogat fosni!” „Anya, ha nincs itthon apa, akkor ki a férjed?” És van még ott, ahonnan ezek jöttek.

Elektromos roller: a járdán elvileg nem lehet, az úttesten meg nem biztonságos

WMN Ügy – 2023. augusztus 17. – TF

Körülbelül százezer elektromos roller van ma forgalomban Magyarországon. Ehhez képest csak nemrég készült el a KRESZ módosításának tervezete, amely végre szabályozná az e-rollerek használatát is. Csakhogy a tervezet felvet jó néhány fontos kérdést:

Kedves Leendő Elsős Szülő! Nyugodj le a …-ba! (akkor is, ha ez lehetetlen)

WMN Suli – 2023. augusztus 14. – TF

Miért stresszeljük agyon magunkat szülőként az iskolakezdésen, és járjuk megszállottan az írószerboltokat? – kérdi Tóth Flóra, aki maga is átesett ezen a folyamaton.

< 1 2 3 4 5 6 7 >