Tóth Flóra cikkei

Szuper alternatív programötlet gyerekeknek négynapos ünnepekre: porszívózás! (Tényleg…)

Zizi – 2019.04.26. – TF

Tóth Flóra szinte porszívószűz (és szeretne is az maradni), a gyerekei után maradt kosz viszont nagyon is igényelné a porszívózást… Ezt az ellentétet eddig seprűvel próbálta feloldani, ám most néhány napra kapott egy állóporszívót, és ettől egy csapásra új színben tűnt fel az addig szürke és utálatos tevékenység.

„Ez mind a nyuszi fenekéből jött ki?” – A húsvéti ajándék és a szemfüles alfa generáció

Zizi – 2019.04.20. – TF

„Összefoglalva: nálunk járt egy hatalmas vérnyúl, aki fel tud ugrani a harmadikra, sosem kakál, viszont egy óriási homokozóvödör is kipottyan belőle. Aha. A gyerekeknek azért nem ezt a verziót mondtam, gondolom, sejtitek.”

„Mama, mi gazdagok vagyunk?” – Ötletek és kérdések a tudatos pénzügyi nevelésről

WMN Life – 2019.04.17. – TF

Néhány évtizeddel korábban még az volt az alapelgondolás, hogy egy család anyagi helyzete „nem tartozik a gyerekekre”. Ma már a legtöbb szülő nem így gondolkodik, főleg azért, mert megfizették a tanulópénzt – szó szerint. Tóth Flóra is így van ezzel, ezért szeretné, ha a lányai pénzügyileg tudatosabbak lennének. Leírja, hogy mit tesz ezért – és várja a további ötleteket.

„Mama, ez az ágy egyáltalán nem kényelmes” – Életképek egy kisgyerekes család estéiből és reggeleiből

Zizi – 2019.04.08. – TF

A kisgyerekes élet egyértelműen nagyon fárasztó, de azért sokszor nagyon vicces. Vagy kínunkban röhögős, mint amikor Tóth Flóra kislánya este 11-kor azt kérdezi, hogy „Mama, már reggel van? Eleget aludtam?”. Ehhez hasonló pillanatképek következnek, olvassátok, röhögjetek… vagy érezzetek együtt Flóráékkal.

Nem sírni kell, segíteni – Ilyen egy gyermekhospice-ház belülről

WMN Ügy – 2019.04.02. – TF

Dr. Benyó Gábor orvosigazgató szerint a gyermekhospice olyan dolog, amiről nem igazán akarunk tudni, és végképp nem akarunk részt venni benne. A Tábitha Gyermekhospice-ház dolgozói azonban nagyon nem így gondolkoznak. Szerencsére.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség