Tóth Flóra

Tóth Flóra videószerkesztő, újságíró és mindezek mellett, alatt és néha – őszintén – helyett két kisiskolás gyerek anyukája. Ez meghatározza a témaválasztásait is, ahogy a legtöbb dolgot az életében. Vicces, anomáliákra rámutató posztjai általában a szülői létről szólnak.

Tóth Flóra cikkei

Összesen: 798 db cikk

Betakargatott malackák: a legjobb snack gyereknek és felnőttnek pár perc alatt

WMN KNYHA – 2023. december 17. – TF

Pár perc munka, fél óra sütés, az eredmény pedig egy boldog család.

WMN-kvíz: Parfümöt ajándékoznál? Segítünk!

WMN Zizi – 2023. december 16. – TF

Úgy érzed, igen kifinomult a szaglásod, és bármikor ki tudnád választani az összes ismerősödnek a hozzájuk legjobban passzoló illatot? Vagy épp ellenkezőleg, nincs „orrönbizalmad”, és inkább a biztos vásárlási utalvány felé nyúlnál? Segítünk eldönteni, melyik igaz!

Egyetlen hibás kattintással elbukhatod az összes pénzed

WMN Life – 2023. december 15. – TF

Ne gondold, hogy csak akkor kerülhetnek csalók birtokába a bankkártyád adatai, ha egy megbízhatatlan oldalnak adod meg őket, és abban se reménykedj, hogy a bankod kártalanít, ha egy olyan linkre kattintottál, amire nem kellett volna…

Ha a mi gyerekünk a bántalmazó – szakértői tippek szülőknek

WMN Suli – 2023. december 13. – TF

Hogyan reagáljunk szülőként arra, ha a gyerekünk az iskolai (óvodai) közösségében bánt másokat? És ha azt tapasztaljuk, hogy nem mond igazat nekünk erről? Milyen okok állhatnak a bántalmazó viselkedés mögött, és mi segít kezelni az indulatokat? Szakembert kérdeztünk.

Amikor te vagy az utolsó a sorban a saját életedben – Mindent bele! podcast a határhúzásról

Mindent bele! – 2023. december 11. – TF, KAd

Négy nő, négy fontos és sokak számára hasznos gondolat D. Tóth Kriszta, Filákovity Radojka és Krajnyik Cinti beszélgetéséből Kurucz Adrienn moderálásával a nemet mondásról, a határhúzásról, a ténylegesen magunkra szánt időről, és arról, hogyan ne te legyél a legeslegutolsó a saját életedben. És ha elolvastad, akkor a beszélgetésüket is érdemes meghallgatnod!

< 6 7 8 9 10 11 12 >