Tóth Flóra cikkei

Összesen: 135 db cikk

A kamusütik, a sós-édes és a szexbarát desszert – last minute ötletek Valentin-napra

Zizi – 2019. február 13. – TF

Ti ünneplitek a Valentin-napot? Akármi is a válasz a kérdésre, egy kis édesség egy sima hétköznapon is jól jön. Pláne, ha maximum 15 perc munkával megvan. Tóth Flóra ötletei villámgyorsan elkészülnek… és a szerkesztőségben villámgyorsan el is fogytak. Valaki még szerelmes verset is ajánlott értük…

„Dolgoznak lelkiismeretes emberek az egészségügyben – csak mi akkor épp nem találkoztunk velük sajnos”

WMN Ügy – 2019. február 12. – TF

Bejárta a sajtót a hír két hónapja, hogy meghalt egy asszony, akit ide-oda küldözgettek a kórházak, de érdemi segítséget nem kapott. A nyomozás még tart, most a lánya mesél arról, miként emlékszik vissza arra a drámai két napra.

Vágy van, szex nincs? – Házasélet kisgyerekek mellett

WMN Life – 2019. február 6. – TF

A legjobb és legolcsóbb fogamzásgátló módszer két kisgyerek… nem?

Tom Selleck – Melyik ikonikusabb, a férfi vagy a bajusz? (Születésnapi köszöntő – mindkettőnek)

Zizi – 2019. január 29. – TF

Ma 74 éves Tom Selleck, akit a magyar nézők leginkább a Magnumból ismernek. Tóth Flóra a jeles alkalomra egy igazi ódával készült… ami azonban nem magához Tom Selleckhez szól, csupán egyetlen részéhez. De vajon melyikhez?

Dobd ki a játékok felét, mondd le a programok háromnegyedét, és boldogabb lesz a gyereked?

WMN Life – 2019. január 25. – TF

Gyakran okoz konfliktust a mai szülők és nagyszülők között, hogy utóbbiak szerint régen jobb volt, mert nem a gyerekek irányították a szülők életét, „ti még három kaviccsal elvoltatok órákig, miközben én mindent megfőztem a hétre”. Tóth Flóra úgy véli, régen nemcsak a gyereknevelés, de a főzés és a kavicsok is mást jelentettek. A mostani problémákra mai reakció kell, nem nosztalgia. Szerinte az egyszerűbb gyermekkor-mozgalom pont ezekre kínál megoldást.

< 6 7 8 9 10 11 12 >

WMN közösség